Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Adviseur Interne Controle 

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Zo’n 1800 medewerkers en 1200 vrijwilligers zetten zich dagelijks liefdevol in voor ongeveer 6000 cliënten.

Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: “We gunnen iedereen een waardig leven”

Daarom verleent Zonnehuisgroep Noord specialistische zorg en behandeling, thuis of in een locatie, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen ze samen, met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Met ruimte voor eigenheid en persoonlijkheid. Waarbij ze voortdurend leren en op zoek gaan naar de mogelijkheden om de zorg nog beter te maken.

Wij zoeken een Adviseur Interne Controle welke verantwoordelijk is voor het uitvoeren van interne controle werkzaamheden en het adviseren over verbeteringen in de administratieve organisatie.

Je werkt intensief samen met adviseurs in de bedrijfsvoering en met de manager Risk & Compliance, functioneel leidinggevende. Hiërarchisch val je rechtsreeks onder de manager bedrijfsvoering.
 

Functieomschrijving

Wij hebben de ambitie om data gedreven te werken en we wensen een situatie waarbij de uitkomsten van de interne controle (en andere compliance aspecten) digitaal beschikbaar zijn, via BI-tooling of via de basis applicaties. In deze functie van Adviseur Interne Controle speel je een belangrijke rol in deze transitie.

Je fungeert als spin in het web als het gaat om controle van de interne processen en de spiegel bij rechtmatigheid. Samen met de manager Risk & Compliance beoordeel je de opzet en werking van de administratieve organisatie en interne controle.

Je krijgt inzicht in de effectiviteit en efficiëntie van de belangrijkste bedrijfsprocessen, de betrouwbaarheid van de informatieverzorging en naleving van de relevante wet- en regelgeving, beleidsrichtlijnen en procedures.

Je signaleert risico’s, doet verbetervoorstellen én je geeft er opvolging aan. Denk daarbij aan deelname in verbetertrajecten en doorontwikkeling van de interne controles, zowel verbetering van bestaande controles als uitbreiding van controlewerkzaamheden.

Daarnaast zorg je ervoor dat de interne beheersing in de bedrijfsprocessen is verankerd en dat processen actueel, rechtmatig en doelmatig zijn ingericht. Je sluit aan bij overleggen met (cluster)management en adviseurs bedrijfsvoering en bij de overleggen omtrent de tactische en operationele uitwerking van zorgverkoop, monitoring van afspraken en aanpassing van processen. Tevens voer je risico analyses en operational audits uit en stel je het interne controleplan op.

In deze functie is het belangrijk dat je weet wat er speelt. Eigenschappen als nieuwsgierigheid, leergierigheid, eigenaarschap en onderzoekend van aard zijn belangrijke kenmerken om succesvol te kunnen zijn in deze functie.
 

Je profiel

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van procesverbeteringen en analyse
  • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van data analyse
  • Je beschikt over een analytisch denkvermogen
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en legt gemakkelijk contact
  • Je beschikt over uitstekende schrijfvaardigheden
  • Je beschikt over ontwikkelkracht en overtuigingskracht, je kunt een eigen mening vormen en deze kenbaar maken
  • Je kan nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig werken
     

Wat bieden wij?

Een brede afwisselende functie in een plezierige werkomgeving met een informele werksfeer. Jouw thuisbasis wordt het centraal bureau in Zuidhorn. Eén thuiswerkdag behoort tot de mogelijkheden.

Het betreft een structurele functie, er wordt eerst een jaarcontract aangeboden, met daarna de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring, maar wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 55, maximaal € 4.558,88 bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband van 36 uren per week.

Wij bieden daarnaast een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen, laptop/tablet en diverse ontwikkel- en opleidingsmodelijkheden!

De functie kan zowel parttime (minimaal 28 uren per week) als fulltime (36 uren per week) ingevuld worden.
 

Solliciteren

Voor de sollicitatieprocedure maakt Zonnehuisgroep Noord gebruik van de diensten van de Jong & Laan. Voor vragen over de functie of procedure kun je contact opnemen met Marieke Huisinga, bereikbaar op nummer: 06-109 504 85.

Mocht je interesse hebben in deze functie, dan ontvangen wij graag je CV mét korte motivatiebrief via deze link. De eerste selectiegesprekken vinden plaats met de Jong & Laan in Groningen. De tweede sollicitatieronde zal plaatsvinden bij Zonnehuisgroep Noord.

Zonnehuisgroep Noord en de Jong & Laan werken bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en niet gewenst.

 

 

Liever flexibel aan de slag?