Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Teammanager Zorg | Zonnehuis Oostergast | Zuidhorn

Ben jij een ervaren teammanager met een blik vooruit?

Weet jij mensen in hun kracht te zetten door nieuwe ontwikkelingen op een positieve manier aan te gaan en door te voeren? Ben jij een verbinder die in staat is om het beste uit jouw team(s) naar boven te halen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Daarnaast is de zorgsector sterk in beweging en moeten wij ons klaar maken om in de toekomst aan de zorgvraag te kunnen blijven voldoen met minder personeel. Voor Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn zijn wij op zoek naar meerdere ervaren teammanagers die samen met ons deze uitdaging aan wil gaan!


Wij zijn Zonnehuisgroep Noord! 

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om het leven voor onze cliënten een beetje leuker te maken. Zowel in de specialistische zorg, de intramurale als de extramurale zorgverlening schieten wij te hulp bij verschillende zorgvragen op diverse locaties in de provincie Groningen. We sluiten aan op de behoeften van onze cliënten, in nauwe samenwerking met de cliënt, familie/ mantelzorgers en collega’s, vanuit ieders eigen kracht. 

Binnen locatie Zonnehuis Oostergast bieden we zorg aan zo’n 300 cliënten. Met name aan ouderen met een Somatische zorgvraag of dementie (PG). Daarnaast bieden wij op deze locatie ook specialistische zorg binnen ons Revalidatiecentrum, Centrum voor Gerontopsychiatrische Zorg, Centrum voor Beademingszorg en aan cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Tevens starten we in februari met een nieuwe afdeling die in het teken staat van leren en ontwikkelen.


Wat ga je doen

Als teammanager stuur je één of meerdere teams aan die zorg bieden aan onze cliënten binnen de locatie Zonnehuis Oostergast. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het tactisch beleid. Hiërarchisch val je onder de Clustermanager Oostergast, net als je nieuwe collega teammanagers. De functie is nieuw binnen onze organisatie. Aan jou de kans om hier mede vorm aan te geven! 

Verder: 

 • Ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg binnen jouw team(s) en ondersteun jij jouw team(s) bij wat zij nodig hebben om de juiste en beste zorg te leveren.
 • Streef je continue naar een optimale kwantitatieve en kwalitatieve personeelsplanning- en bezetting. Je zet hier gericht acties op uit en werkt hierin nauw samen met collega’s van de zorgondersteuning. Tevens heb jij oog voor de ontwikkeling van medewerkers zowel individueel als in het team.
 • Werk je mee aan de ontwikkeling van meerdere toekomstgericht plannen, je weet deze te vertalen naar een realistisch jaarplan die je vervolgens samen met jouw team(s) tot uitvoering brengt.


Jouw kracht als teammanager

Als teammanager ben jij in staat om verandering en verbinding op een positieve manier te realiseren.

En jij beschikt overleiderschapsvaardigheden, zet medewerkers in hun kracht en weet hen te motiveren en te stimuleren, zodanig om het beste uit zichzelf naar voor te laten komen. Tevens bied je jouw medewerkers de ruimte om zichzelf verder te kunnen ontplooien

Jouw sterke communicatieve en sociale vaardigheden komen goed van pas. Details ontgaan jou in het grote geheel niet. En samenwerken is vanzelfsprekend voor jou.

Met jouw resultaatgerichte houding weet jij de gestelde organisatie doelen te behalen.


Wat breng jij mee:  

 • Je beschikt over een diploma op minimaal HBO niveau
 • Je hebt ruime ervaring in het leidinggeven aan teams binnen de zorg, bij voorkeur binnen de VVT 
 • Je hebt kennis van managementtechnieken en projectmatig werken 
 • Procedures en protocollen maak jij je snel eigen


Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. We onderzoeken samen bij welk team (of teams) jouw kwaliteiten het beste aansluit.

 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen
 • Het aantal te werken uren leggen we in onderling overleg vast, wij denken aan een dienstverband tussen 24 en 36 uur
 • Een salaris volgens de CAO VVT (FWG 55, maximaal € 4558,88 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). 
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. 
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. 
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. 
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan ons fietsplan.


Meer informatie of vragen?

Dan kan je bellen naar Mirjam van de Laar, clustermanager, te bereiken via telefoonnummer
06 - 13 74 91 75.


Wil je direct solliciteren?

Herken jij jezelf in de vacature? En wil jij onderdeel uitmaken van een zorgorganisatie die zich volop aan het ontwikkelen is? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 
Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Deze wordt door Zonnehuisgroed Noord aangevraagd en betaald.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?