Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige | Flex | Zonnehuisgroep Noord

Ben jij flexibel maar wel op zoek naar zekerheid?

Voor onze locaties verspreid in de locatie Groningen zoeken wij talenten en ervaren hartverwarmers die op zoek zijn naar een nieuw avontuur. Je krijgt vaste uren en wordt ingezet op diverse afdelingen van Zonnehuisgroep Noord.


Wie ben jij?

Als verpleegkundige heb je een verantwoordelijke functie. Je bent zichtbaar voor onze cliënten en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Jij durft kwaliteits verbeteringen door te voeren en krijgt je collega’s hierin mee. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige.  Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat.


Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van het diploma MBO-V, een gelijkwaardig diploma of bent bijna klaar met de opleiding en sluit deze op korte termijn succesvol af 

  • Je verricht alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden
  • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht
  • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een flexibele instelling en een open houding


Wat bieden wij jou

Een plezierige werkomgeving in een dynamische organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt.
We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

  • Een jaarcontract, met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd als blijkt dat we goed bij elkaar passen.
  • Een contract tussen 3 – 32 uur per week, uren zijn in overleg, geef gerust jouw voorkeuren aan!
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.575,63) per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg
  • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.  



Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Irene Marinus via telefoonnummer 06-55008834.
 

Solliciteren

Ben jij de verpleegkundige die ook elke dag de moeite waard wil maken voor onze cliënten?
Dan nodigen wij je uit om te solliciteren! Stuur je brief met CV via onderstaande button naar ons toe en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.


Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 




Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Deze wordt door Zonnehuisgroep Noord aangevraagd en vergoed. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?