Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Corporate Recruiter

Help jij ons stevig te positioneren op de arbeidsmarkt?

Zelfstandig een nieuwe recruitmentstrategie ontwikkelen? De vrijheid krijgen om ons nieuwe werkgeversmerk mede vorm te geven en lanceren? Samenwerken met een team van fantastische collega’s? Zie jij dit als dé ideale baan voor jou als ervaren recruiter? Aarzel dan niet en solliciteer!


Welke opdrachten liggen er voor je klaar?

Jouw focus ligt op het ontwikkelen van een nieuwe recruitmentstrategie waarin we duurzaam willen werven en een optimale medewerkersreis realiseren (waaronder onboarding). Je start met het analyseren van de organisatiebehoefte en koppelt deze aan ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze input gebruik je voor het strategisch wervingsplan. De basis is hiervoor gelegd, jij gaat hier verder vorm en inhoud aan geven en het plan vervolgens ook uitvoeren.

Daarnaast werk je mee aan het uitwerken en uitdragen van ons werkgeversmerk, we hebben hiervoor al een aantal eerste stappen gezet in samenwerking met een gespecialiseerd bureau. Je bent gewend organisatiebrede projecten op het gebied van recruitment op te zetten, te leiden en succesvol af te ronden.  

Je werkt nauw samen met je collega recruiter die zich vooral bezig houdt met het operationele recruitment. Daarnaast ondersteunt een collega van de administratie jou in het recruitmentproces en werk je veel samen met collega’s van communicatie en P&O.


Wie ben jij?

Je kent de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Je bent een pionier met natuurlijke overtuigingskracht en doortastendheid, daardoor weet je veranderingen tot stand te brengen. Verder ben of heb jij:

  • In het bezit van een relevant HBO diploma (bijvoorbeeld richting HRM of Communicatie) en meerdere jaren ervaring als strategisch recruiter (bij voorkeur binnen de zorgsector)
  • Een hands-on mentaliteit, creatief, een netwerker en communicatief sterk
  • Ervaring met projectmanagement
  • Een teamplayer met een duidelijk visie op recruitment in de zorg


Wat hebben wij jou te bieden?

Een gedreven, gepassioneerd en gezellig team dat altijd openstaat voor verdere ontwikkeling en in kansen denkt. Een zelfstandige functie binnen een ondernemende zorgorganisatie waarin je veel vrijheid krijgt. Jouw thuisbasis wordt het centraal bureau in Zuidhorn.

  • Een jaarcontract voor 24 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband).
  • De functie is ingeschaald in functiegroep FWG 55 van de CAO VVT, dit is maximaal € 4.558,88 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Korting op een nieuwe (elektrische) fiets, laptop of tablet of voordelig fitnessen.


Wij zijn Zonnehuisgroep Noord!

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Zowel in de specialistische zorg, de intramurale als de extramurale zorgverlening bieden wij hulp en zorgverlening bij verschillende zorgvragen op diverse locaties in de provincie Groningen. We sluiten aan op de behoeften van onze cliënten, in nauwe samenwerking met de cliënt, familie en mantelzorgers.


Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjel Kuiper (Adviseur Werving & Selectie) via telefoonnummer 06 52 79 78 25 of met Fieke Knipping (senior a.i. P&O adviseur) via telefoonnummer: 06 36 41 93 41.


Wil je direct solliciteren?

We ontvangen je sollicitatie graag vóór dinsdag 11 april as. via onderstaande button. Sollicitatiegesprekken worden gepland op donderdag 13 april a.s.

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 
Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?