Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG | Zonnehuis de Hoorn en de Woonhaven | Marum

Bezorg jij onze cliënten een glimlach?

Als verzorgende IG weet jij als geen ander hoe belangrijk warme, persoonsgerichte zorg voor jouw cliënten is. Van de dagelijkse routine werkzaamheden tot dat stukje extra aandacht dat je graag geeft om de dag de moeite waard te maken. Samen met jouw team geef je houvast en zekerheid aan onze cliënten. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt in de vorm van een lieve glimlach een schouderklopje of het fijne contact, daar word ook jij blij van!

Voor onze splinternieuwe locatie Zonnehuis De Hoorn in Marum, en voor de Woonhaven in Marum zoeken wij nieuwe collega’s.

Wie ben jij

Als Verzorgende IG bied je jouw cliënten optimale zorg in een vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je komt te werken in een organisatie met hardwerkende collega’s waar de gebaande paden nog lang niet altijd zijn gelegd. Je ziet dit als een uitdaging en staat stevig in je schoenen. De lijnen zijn kort en je durft je collega’s aan te spreken en helpt kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Onze ambitie is een lerende organisatie te zijn, daar lever jij in de praktijk graag een bijdrage aan.

Wat vragen wij

  • Je bent (bijna) in het bezit van het diploma verzorgende IG
  • Je beschikt bij voorkeur over enige jaren ervaring in de zorg
  • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken
  • Je bent flexibel en staat je mannetje!

Wat bieden wij jou

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt.

We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens een rooster in alle diensten en bent flexibel inzetbaar op beide locaties

  • Een jaar contract voor 12 tot 16 uren per week.
  • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 35 (maximaal € 3025,81 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een eindejaaruitkering van 8,33%
  • Korting op een nieuwe (elektrische) fiets, laptop of tablet of voordelig fitnessen.

Wij zijn Zonnehuisgroep Noord!

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Zowel in de specialistische zorg, de intramurale als de extramurale zorgverlening bieden wij hulp en zorgverlening bij verschillende zorgvragen op diverse locaties in de provincie Groningen. We sluiten aan op de behoeften van onze cliënten, in nauwe samenwerking met de cliënt, familie en mantelzorgers.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sjoukje van der Heide (Verpleegkundige) via telefoonnummer 06 - 41 81 63 23 of met Carolien Nijland (Clustermanager) via telefoonnummer 06 - 15 19 77 49.

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 
Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?