Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Helpende (plus) | Woonhaven Oostergast | Zuidhorn

Wil jij graag als helpende aan de slag?

De Woonhaven, onderdeel van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn, biedt jou een werkplek waar je met je hart mag zorgen voor onze cliënten met dementie. Als helpende weet jij als geen ander hoe belangrijk warme persoonsgerichte zorg voor jouw cliënten is. Van de dagelijkse routine werkzaamheden tot dat stukje extra aandacht dat je graag geeft om de dag de moeite waard te maken.

In de Woonhaven Oostergast wonen 84 cliënten op kleinschalige basis. Met 7 deskundige zorgteams proberen we geborgenheid, rust en stabiliteit aan onze bewoners te bieden. Wij verdiepen ons in de levensloop, het karakter en de gewoontes van de bewoner, van zowel nu als vroeger. Zij krijgen ondersteuning om de dingen te doen die ze thuis gewend waren.

Wat ga je doen?

Als helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van jouw cliënten. Je verleent ADL-hulp en biedt sociale ondersteuning. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en naaste familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is.

Verder ben je:

  • In het bezit van een MBO diploma Helpende(plus)
  • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk
  • Bereid om alle voorkomende diensten te werken

Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt.

  • We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.
  • Je krijgt een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd als blijkt dat we goed bij elkaar passen 
  • Minimaal 16 uur tot maximaal 24 uur per week
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2717,96 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een eindejaaruitkering van 8,33%
  • Korting op een nieuwe (elektrische) fiets, laptop of tablet of voordelig fitnessen.

Wij zijn Zonnehuisgroep Noord!

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Talitha Hoving (clustermanager), bereikbaar op het telefoonnummer 06 - 52 79 78 05 of met Jackie Bakker, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 17 24 95 80.

Solliciteren

We ontvangen graag je motivatiebrief en cv graag via onderstaande button. 
De gesprekken staan gepland op donderdag 25 mei a.s.

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen je sollicitatie graag via onderstaande button. 
Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 
Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?