Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Helpende | Centrum voor Beademingszorg | Zuidhorn

Wil jij graag als helpende aan de slag?

Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen. Voor het Centrum voor Beademingszorg zoeken wij een nieuwe collega in de functie van Helpende. Geef jij de voorkeur aan een werkplek die je ideaal kan combineren met je gezin dankzij gunstige werktijden en vind je het leuk om in duo’s te werken binnen een groot team? Dan hebben wij misschien wel een match!

Het Centrum voor Beademingszorg, onderdeel van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn, biedt jou een unieke werkplek waar je jouw kennis en kunde kan door ontwikkelen!

Wie zijn wij?

Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn levert topzorg op het gebied van beademing aan 9 bewoners en heeft 8 revalidatieplaatsen voor herstelgerichte beademing.

Het Centrum voor Beademingszorg heeft een zorgconcept dat zich richt op een complexe patiëntengroep die veelal rechtstreeks van de IC komt en invasief of non-invasief beademd wordt. De combinatie van 24-uurs patiëntbewaking, hoog gekwalificeerde medische beademingszorg en –behandeling met maximale inzet op welzijn voor de patiënt levert dit unieke zorgconcept. Ook bieden we een programma om patiënten te ontwennen en te revalideren om van de beademing af te komen (long-covid, dwarslaesies, Guillain Barré).

Wat ga je doen en wie ben jij?

Als helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven. Je verleent samen met een collega in koppels ADL-zorg. Je bent een enthousiaste en ervaren medewerker met hart voor de cliënt. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. Je kunt goed je grenzen aangeven. Verder zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft en werk je hygiënisch.

Je werkt vooral in de ochtend van 07.15 tot 11.15 uur. Ook ben je af en toe inzetbaar op de huiskamerdienst in de avond van 15.30 tot 23.00 uur.

Verder ben je:

 • In het bezit van een MBO diploma Helpende en je mag ADL-hulp verlenen;
 • collegiaal;
 • open in je communicatie naar je collega’s; je geeft feedback en bent ook niet bang om deze te krijgen;
 • creatief en flexibel in onverwachte situaties;
 • Voorzien van minimaal 1 jaar werkervaring.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team, in een dynamische organisatie. We zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt.  

 • Je krijg een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd als blijkt dat we goed bij elkaar passen
 • De uren bepalen wij graag in overleg met jou, wij denken aan 16-20 uur.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2717,96 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Vakantiegeld en een eindejaaruitkering van 8,33%
 • Diverse ontwikkel- opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn Zonnehuisgroep Noord!

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Meer informatie

Voor meer informatie bel je met coördinerend verpleegkundige Johanna Bos, te bereiken op telefoonnummer 06 - 57 75 02 16.

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.
Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 
Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?