Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige | Revalidatiecentrum | Zuidhorn

Help jij onze cliënten te revalideren?

Ben jij een deskundige verpleegkundige, heb je affiniteit met revalidatie en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan is het Revalidatiecentrum in Zuidhorn dé werkplek voor jou! Geen dag is hier hetzelfde, de afwisseling maakt de uitdaging!

Wie zijn wij

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: “We gunnen iedereen een waardig leven”.
Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige bij het Revalidatiecentrum Zuidhorn ben je samen met je collega’s verantwoordelijke voor de zorg, behandeling en begeleiding van onze cliënten. Revalidatiezorg is een unieke specialisatie binnen de ouderenzorg waar je als verpleegkundige onderdeel van het behandelteam bent.

Veel van de cliënten revalideren na een CVA, een fractuur of een amputatie. Ook komen cliënten die vanuit huis tijdelijk worden opgenomen met bijvoorbeeld neurologische of longproblemen. Daarnaast zijn er mensen die tijdens de revalidatie of kortdurend verblijf afhankelijk zijn van allerlei verpleegtechnische handelingen zoals iv toediening van antibiotica.  Dit is allemaal mogelijk binnen het Revalidatiecentrum in Zuidhorn. Kortom er is een grote diversiteit aan mensen, handelingen en situaties.

Jouw werkplek

Je start je dienst om 7.00, 15.00 of 23.15 uur op de revalidatie afdeling. Na de overdracht start je met het maken van een planning samen met je collega’s. De dynamiek op de afdeling vraagt om een continue tijdsbewaking van je taken. De zorg voor jouw revalidanten staat uiteraard op één. Daarom ga je als eerste even bij meneer de Jong langs om pijnmedicatie te geven. De rest van de dienst verzorg je de andere revalidanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan hun revalidatie trajecten, super dankbaar werk! Aan het einde van je dienst is het tijd voor je overdracht. Met een voldaan gevoel sluit jij je werkdag af!

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • We bieden een dienstverband van 24 uur per week.
 • Je werkt alle voorkomende diensten.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3754,41 per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan: een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of een laptop of tablet.

Dit ben jij

 • Je bent in het bezit van het diploma MBO-V of HBO-V.
 • Je bent een professional en weet bij complexe zorgvragen en acute situaties de juiste beslissingen te nemen. Daarbij neem je protocollen in acht. 
 • Je stelt de zorgkaart op in nauwe samenspraak met de cliënt. Je monitort deze en draagt er zorg voor dat vanuit de verschillende disciplines input geleverd wordt.
 • Je verricht alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden in complexe situaties.
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je contact op met Jeanet Schutter via 06 - 11 30 65 85 of via de mail j.schutter@zonnehuisgroepnoord.nl.

Wil je direct solliciteren?

We kijken uit naar je sollicitatie. Je kunt solliciteren via onderstaande button.

 


 


Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?