Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG | Somatiek | Zuidhorn

Heb jij ervaring met intensieve lichamelijke zorg?

Heb jij als Verzorgende IG affiniteit met het verlenen van (intensieve) lichamelijke zorg en werk je graag in een huiselijke omgeving? Dan is afdeling Somatiek in Zuidhorn dé werkplek voor jou!


Wie ben jij en wat ga je doen?

Soms gaan lichamelijke problemen gepaard met veranderingen in geheugen en gedrag. Dit vraagt om intensieve lichamelijke zorg, ook wel somatische zorg. Als Verzorgende IG ondersteun jij de cliënten op een professionele wijze, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doe jij het voor!


Jouw werkdag

Om 7.15uur start jouw werkdag. Na de overdracht van je nachtdienst collega start je met je collega's van de dag en ga je overleggen hoe het werk wordt verdeeld en werken we met een dagplanning van onze cliënten. De zorg voor jouw cliënten staat uiteraard op nummer een.
Daarom ga je eerst naar de cliënten toe die bijvoorbeeld medicatie moeten hebben en hun ontbijt. Vervolgens verzorg je de andere cliënten met z'n tweeën of alleen. Op Somatiek 2 en 3 wordt het ontbijt gezamenlijk in de huiskamer gedaan voor degene die dat willen en op Somatiek 1 verzorg je het ontbijt op eigen kamer. Tussendoor heb je even contact met een familielid en aansluitend werk je de administratie af. Rond 12.00uur is het tijd voor de warme maaltijd en daarna help je een aantal cliënten op bed voor de middagslaap. 's Middags doe je de overdracht naar de late dienst collega's en nadien sluit je met een voldaan gevoel je werkdag af.

 

Dit vragen we van jou

  • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG
  • Je levert input en draagt zorg voor de uitvoer van het zorgplan van de cliënt.
  •  Je bent flexibel inzetbaar
  • Je verricht alle voorkomende medisch technische handelingen die horen bij je als V-IGer Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.


Ons aanbod

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.
Je werkt volgens een basisrooster met onregelmatige diensten (ochtend, middag, avond, nacht en in de weekenden). We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee!

  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd, voor 24uur per week.
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 dit is maximaal €3177,10 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden 
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.

 

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!


Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Monique Elzinga, bereikbaar op telefoonnummer 06- 51998141.
 

Wij zijn Zonnehuisgroep Noord! 

Zonnehuisgroep Noord biedt met 1600 medewerkers zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan 1500 mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen. 
 

Wil je direct solliciteren?  

We ontvangen graag je motivatiebrief en cv via onderstaande button. 
Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

  

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?