Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Helpende (Flex) | Zonnehuis en Woonhaven | Marum

Bezorg jij onze cliënten een glimlach?

Als helpende weet jij als geen ander hoe belangrijk warme persoonsgerichte zorg voor jouw cliënten is. Van de dagelijkse routine werkzaamheden tot dat stukje extra aandacht dat je graag geeft om de dag de moeite waard te maken. Samen met jouw team geef je houvast en zekerheid aan onze cliënten. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt in de vorm van een lieve glimlach een schouderklopje of het fijne contact, daar word ook jij blij van!

Voor onze locatie Zonnehuis De Hoorn in Marum en voor de Woonhaven in Marum zoeken wij een nieuwe collega. Je wordt onderdeel van het team flexwerkers en wordt flexibel ingezet op beide locaties.

Spreek dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van jouw cliënten. Je verleent ADL-hulp en biedt sociale ondersteuning. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je hebt een duidelijke visie met betrekking tot het nieuwe ouder worden en genieten. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als helpende.

Verder ben je:

  • In het bezit van een MBO diploma Helpende en je mag ADL-hulp verlenen
  • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk
  • Bereid om alle voorkomende diensten te werkenWat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt.  We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

  • Je gaat werken volgens een rooster in alle diensten en wordt ingezet op beide locaties.
  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd, voor 16 tot 20 uur per week. 
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2853,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Vakantiegeld en een eindejaaruitkering van 8,33%
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Koop bijvoorbeeld met korting een nieuwe (elektrische) fiets, laptop of tablet. Of ga voordelig fitnessen!


Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht.

Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij, binnen je team, je eigen unieke inbreng.
We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie bel je met Sjoukje van der Heide (Verpleegkundige) via telefoonnummer 06 - 41816323 of met Carolien Nijland (Clustermanager) via telefoonnummer 06-15197749.

 

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

  

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?