Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG | Zonnehuis Oostergast Somatiek | Zuidhorn 

Heb jij ervaring met intensieve lichamelijke zorg?

Ter vervanging van twee collega’s, die achter elkaar met zwangerschapsverlof gaan, zoeken wij per direct een Verzorgende IG. Een collega die affiniteit heeft met het verlenen van zorg voor cliënten met chronisch lichamelijke aandoeningen. De afdeling somatiek bestaat uit 3 onderdelen. Grootschalig wonen op somatiek 1 & 2 en kleinschalig wonen op somatiek 3.

Voor nu zoeken we met spoed een collega op somatiek 1, waar je samen met je collega’s 14 cliënten ondersteunt. Zij wonen allemaal in een eigen appartement achter de gezamenlijke voordeur.
In de ochtend wordt er op het eigen appartement ontbeten en voor degenen die dat willen wordt er later in de ochtend in de huiskamer gezamenlijk koffie gedronken.

Op somatiek 2 en 3 zijn de cliënten meer gericht op het samen eten en koffiedrinken in de huiskamer.

Een vast team van verpleegkundigen, verzorgenden IG’ers, helpenden en afdeling assistenten zorg worden jouw nieuwe collega’s.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: “We gunnen iedereen een waardig leven”. 

Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG ondersteun jij de cliënten op een professionele wijze, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doe jij het voor!

Jouw werkdag

Om 7.15 uur start jouw werkdag. Na de overdracht van de nachtdienst start je met je collega’s de dag op. Je overlegt samen hoe je het werk verdeelt, er wordt gewerkt met een dagplanning van de cliënten. 

De zorg voor jouw cliënten staat uiteraard op nummer een, daarom ga je eerst naar de cliënten toe die bijvoorbeeld medicatie moeten hebben en hun ontbijt. Vervolgens verzorg je de andere cliënten met z'n tweeën of alleen. Op Somatiek 1 verzorg je het ontbijt op het eigen appartement. Tussen de zorg door heb je contact met een familielid en aansluitend werk je de administratie af.

Rond 12.00 uur is het tijd voor de warme maaltijd en help je na de maaltijd een aantal cliënten op bed voor de middagslaap.

's Middags sluit jij je werkdag af met de overdracht naar de late dienst en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Wat bieden wij

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je werkt volgens een basisrooster met onregelmatige diensten (ochtend, middag, avond, nacht en in de weekenden). We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee!

Je krijgt een tijdelijk contract voor 28 uur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 dit is maximaal €3177,10 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).

 • Je krijgt een tijdelijk contract voor 28 uur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 dit is maximaal €3177,10 bruto per maand op fulltime basis (36 uur)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden 
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG
 • Je levert input en draagt zorg voor de uitvoer van het zorgplan van de cliënt
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je verricht alle voorkomende medisch technische handelingen die horen bij je als V-IGer
 • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Elzinga-de Lange (teammanager) via 06 - 51 99 81 41 of via de mail m.d.lange@zonnehuisgroepnoord.nl. Haar werkdagen zijn maandag t/m donderdagochtend.

Wil je direct solliciteren?

We kijken uit naar je sollicitatie. Je kunt solliciteren via onderstaande button.

 


 


Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?