Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Helpende| Woonhaven Opwierde | Appingedam

Ben je een gediplomeerd helpende of volg je de opleiding tot verzorgende of verpleegkundige? En wil je graag wat bijverdienen en ervaring opdoen?

Voor Woonhaven Opwierde in Appingedam zoeken wij een helpende die tussen de 3 tot 6 uur per week beschikbaar is. Je werkt voornamelijk weekend- en avonddiensten, dus ideaal te combineren met bijvoorbeeld een opleiding!

In Woonhaven Opwierde wonen ouderen met dementie. De woonhaven biedt een veilige en huiselijke plek met zorg, begeleiding en behandeling in een gesloten setting.

Wat ga je doen?

Als helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van jouw cliënten. Je verleent ADL-hulp en biedt sociale ondersteuning. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je hebt een duidelijke visie met betrekking tot het nieuwe ouder worden en genieten. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als helpende.

Verder ben je:

 • In het bezit van een MBO diploma Helpende en je mag ADL-hulp verlenen
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk
 • Bereid om alle voorkomende diensten te werken

Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt.  We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

Je zal starten bij Woonhaven Opwierde maar na verloop van tijd behoort werken bij de Woonhaven of Zonnehuis BetingeStaete ook tot de mogelijkheden.

 • Je krijgt een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd
 • Een contract voor 3 – 6 uren per week 
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2.853,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik
  van de e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Vakantiegeld en een eindejaaruitkering van 8,33%
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Koop bijvoorbeeld met korting een nieuwe (elektrische) fiets, laptop of tablet. Of ga voordelig fitnessen!

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht.

Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij, binnen je team, je eigen unieke inbreng.
We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie kan je bellen met Jeena Zigterman (clustermanager) bereikbaar op telefoonnummer 06 - 52 52 05 77.

Wil je direct solliciteren? 

We ontvangen graag via onderstaande button.

 


 


Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?