Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Administratief medewerker

Help jij corona onder controle te houden? 

Ben jij een administratieve duizendpoot en communicatief sterk? Ben je daarnaast op korte termijn beschikbaar om Zonnehuisgroep Noord te helpen in de strijd tegen het coronavirus? Lees dan snel verder wat we jou te bieden hebben. 
 

Wat ga je doen? 

Zonnehuisgroep Noord doet er alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreid onder onze cliënten en medewerkers. Daarom hebben wij in Zuidhorn een eigen teststraat ontwikkeld waar alle cliënten en medewerkers zich kunnen laten testen als ze klachten hebben die wijzen op mogelijke besmetting met het coronavirus. Als administratief medewerker krijg jij de kans om ons te ondersteunen in het testproces, bij de corona helpdesk en de administratieve corona-werkprocessen.  

 • Medewerkers kunnen zich bij jou aanmelden voor een coronatest. Jij houdt je telefoon en de mail continue scherp in de gaten en zorgt ervoor dat ze zo spoedig mogelijk getest kunnen worden.  
 • Je nodigt medewerkers uit voor een test, regelt de administratieve afhandeling en geeft uitslagen van de testen, van zowel medewerkers als cliënten, door aan de medewerker, manager of aan de coronarts. 
 • Als een cliënt of medewerker positief getest is zet je gerichte acties uit volgens ons protocol 
 • Je houdt het centrale coronateam up-to-date over de ontwikkelingen  
 • Je hebt een helpdeskfunctie waarbij alle vragen rondom corona telefonisch bij jou terechtkomen. Aan de hand van onze maatregelentabel of de FAQ met veelgestelde vragen ben je in staat de meeste vragen meteen te beantwoorden  
 • Je werkzaamheden worden continue geëvalueerd, de inhoud van je functie is uiteraard grotendeels afhankelijk van het verloop van het coronavirus. 
   

Dit ben jij: 

 • Je bent minimaal in het bezit van een relevant MBO diploma (bijvoorbeeld administratief medewerker of secretaresse) 
 • Je hebt ervaring met administratieve processen 
 • Je bent pro actief, communicatief sterk en flexibel (je vindt het geen probleem om in het weekend of in de avond te werken) 
 • Je kan uitstekend overzicht creëren en bewaken 
 • Je bent toegankelijk voor onze medewerkers en staat hen graag te woord. Geen vraag is jou te gek! 
   

Jouw werkplek 

Je zult, conform de landelijke richtlijnen, zo veel mogelijk thuiswerken, de faciliteiten die je hiervoor nodig hebt stellen wij ter beschikking. De inwerkdagen zullen plaatsvinden in Zuidhorn. Zodra de landelijke richtlijnen aangepast worden en er meer op kantoor gewerkt kan worden, zal jouw standplaats het Centraal Bureau in Zuidhorn worden. ? 
 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Een dankbare werkomgeving in een team van collega’s die zich net als jij inzetten in de strijd tegen het coronavirus. Je werktijden zijn van 8.00 - 17.00 uur waarbij je tevens tot 20.00 uur bereikbaar moet blijven voor urgente zaken. Ook in de weekenden gaan de werkzaamheden door en is het van belang dat je beschikbaar bent. We evalueren continue of je inzet passend is bij de vraag, aangezien dit grotendeels afhangt van het verloop van het coronavirus. 

 • Een contract voor de duur van 4 of 5 maanden, afhankelijk van de startdatum (het is een pré als je per direct beschikbaar bent) 
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast, wij denken aan een dienstverband van ca. 20 uur per week 
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 (maximaal € 2,762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) 
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn 
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden 
   

Wil je direct solliciteren?  

Stuur je?motivatiebrief en?CV vóór donderdag 26 november a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 20.148.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lianne Huizing, adviseur P&O via telefoonnummer 06-46805103 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag). 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?