Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Adviseur kwaliteit met aandachtsgebied kwaliteitsmanagementsysteem en corona

Bewaak jij het zorginhoudelijk beleid van onze zorgverlening? 

Sta jij achter onze visie om de beste kwaliteit en veiligheid van zorg aan onze cliënten te bieden? Ben jij een ster in het ontwikkelen van zorginhoudelijk beleid en processen en treed jij graag op als projectleider? Wil jij een bijdrage leveren aan de beleidsvorming en –uitvoering van COVID-19? Ben jij gedreven om medewerkers te ondersteunen bij kwaliteitstrajecten? Wie weet is deze baan dan iets voor jou!  
 

Dit ga je doen 

In 2021 gaat Zonnehuisgroep Noord een nieuw kwaliteitsmanagementsysteem implementeren. In de rol van projectleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. Samen met je collega’s toets je beleidstukken en processen en pas je deze aan waar nodig. Je brengt samen met onze zorgmedewerkers en behandelaren randvoorwaarden, vanuit wettelijke kaders, op orde. Daarnaast bied je ondersteuning bij interne audits van ontwikkeling naar coördinatie tot uitvoering.  

Naast je werkzaamheden als projectleider voor het kwaliteitsmanagementsysteem ben je lid van het Centrale Coronateam en lever je een belangrijke bijdrage aan de COVID-19 beleidsvorming en uitvoering. Op locaties en/of in de thuiszorg heb je een actieve rol in de kwaliteitsteams.  
 

Dit ben jij 

 • HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld HBO verpleegkunde of bedrijfskunde) 
 • Je hebt ervaring met het adviseren en begeleiden van verander- en implementatieprocessen in de zorg en hebt de drive om te (helpen) verbeteren  
 • Je hebt kennis van en ervaring met procesmatig werken, beleid, beheer en kwaliteitssystemen in de zorg 
 • Je werkt pro-actief, bent een toegankelijke persoonlijkheid en voelt goed aan wat er nodig is om zaken in beweging te krijgen 
 • Je gaat voor (gezamenlijk) resultaat  
   

Jouw werkplek 

Je maakt onderdeel uit van de afdeling kwaliteit, en werkt samen met je collega’s aan de totstandkoming van het zorginhoudelijk en kwaliteitsbeleid en de uitvoering daarvan. Binnen de afdeling kwaliteit ga je nauw samenwerken met een team van vier collega’s.  
 

Wat bieden wij jou? 

Je komt te werken in een klein team van energieke en betrokken collega’s. Bij ons krijg je ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Samen proberen we de doelen te behalen en nauwe samenwerking is vanzelfsprekend. Jouw thuisbasis is het centraal bureau in Zuidhorn. 

 • De functie is voor in ieder geval de duur van één half jaar, verlenging wordt niet uitgesloten. 
 • Het aantal te werken uren stellen we in overleg met jou vast, wij denken aan een dienstverband van ca. 28 tot 32 uur per week 
 • We bieden een salaris volgens de CAO VVT, FWG 55 (maximaal € 4.161,92 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week)  
 • We bieden diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen 
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering  
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden! 
   

Meer informatie 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anke Huitsing (Adviseur Kwaliteit), via telefoonnummer 06 5279 78 19. 
 

Wil je direct solliciteren?  

Stuur je brief met CV vóór 22 oktober a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 20.128. Geven jouw brief en CV ons aanleiding om met je in gesprek te gaan, dan nodigen we je uit voor een gesprek op woensdag 28 oktober a.s. in Zuidhorn. 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?