Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

(GZ) Psycholoog 

Kom jij ons team van zorgexperts (tijdelijk) versterken?

Ben jij een enthousiaste en betrokken basis of GZ psycholoog en zoek je waardevol en uitdagend werk waar ook ruimte is om mee te denken in beleid? We zijn een fris en enthousiast team. Met zowel beginnende als met meer ervaren collega’s die elkaar goed aanvullen. Lees snel verder wat we te bieden hebben!

Waar ga je werken?

Tien auto- of treinminuten van de stad Groningen vind je in Zuidhorn ons modern opgezette verpleeg- en verzorgingshuis. Binnen Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn bieden wij zorg en een fijne woon- en leefomgeving aan cliënten met een (bijzondere) zorgvraag. Zonnehuis Oostergast is gespecialiseerd in complexe en/of gecombineerde aandoeningen, zoals Parkinson, Korsakov, dementie, gerontopsychiatrie, geriatrische revalidatiezorg, niet-aangeboren hersenletsel en chronische beademing. Onze cliënten wonen (of verblijven tijdelijk) op diverse afdelingen binnen Zonnehuis Oostergast, waar alle kennis rondom de verschillende zorgvragen is gebundeld.

Wat ga je doen?

Binnen de functie van psycholoog bij Zonnehuis Experts krijg je alle ruimte om jouw eigen kennis op een brede manier in te zetten, zowel in diagnostiek en behandeling als in multidisciplinaire samenwerking. Binnen deze functie zijn de volgende taken jou op het lijf geschreven: 

 • Je verricht psychodiagnostisch onderzoek, doet verslaglegging en adviseert cliënten, naastbetrokkenen, zorgmedewerkers en andere disciplines
 • Je geeft individuele behandeling en mediatieve gedragstherapie.
 • Je voert ondersteunende gesprekken met cliënten en naastbetrokkenen, de verpleging en andere disciplines
 • Je neemt deel aan cliëntgericht multidisciplinair overleg en geeft mede inhoud aan het individuele zorgplan
 • Je levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering van zorgteams en multidisciplinaire teams 

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van een doctoraal/master psychologie, voorkeur richting klinische neuropsychologie
 • Je hebt (enige) ervaring in het werkveld en affiniteit met ouderen
 • Je kunt zowel zelfstandig als in (multidisciplinair) teamverband werken en bent gericht op een goede samenwerking
 • Je hebt een proactieve opstelling binnen teams en beschikt over een laagdrempelige persoonlijkheid
 • Je beschikt over goede communicatieve (zowel mondeling als schriftelijk) en sociale vaardigheden
 • Je hebt een uitstekend inlevingsvermogen, bent flexibel en betrouwbaar

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. Vanuit de Zonnehuis Experts in Zuidhorn word je betrokken bij een aantal verpleeg- en verzorgingshuislocaties in de regio. Mogelijk word je ook ingezet in onze verpleeghuizen in Noordoost Groningen. We bieden je een baan met afwisseling en boeiende uitdagingen waarin veel zelfstandigheid van jou wordt gevraagd. Deze baan geeft jou diverse mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien.

 • Een jaarcontract voor 24 uur per week met de mogelijkheid tot verlenging
 • Een salaris volgens de CAO VVT (FWG 60, maximaal € 5.045,55 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband)
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)

Wie zijn wij?

De Zonnehuis Experts, waar je als psycholoog onderdeel van uit gaat maken, zijn gehuisvest in het gebouw de Kompaan. Van hieruit worden de verschillende afdelingen en locaties van Zonnehuisgroep Noord bezocht. De Zonnehuis Experts bestaan uit artsen, muziektherapeuten, bewegingstherapeuten, geestelijke verzorgers, casemanagers dementie, diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten en maatschappelijk werk. Multidisciplinaire en interdisciplinaire samenwerking is één van de kenmerken van het werk bij onze behandeldienst.

Samen met andere disciplines en de zorgafdelingen werken we aan een zo optimaal mogelijke behandeling en leefomgeving voor onze cliënten waarbij kwaliteit van leven voor ons voorop staat. De betrokkenheid onder collega’s is groot en je kunt altijd bij elkaar terecht voor overleg. Met de vakgroep, maar ook met het psychosociaal cluster, worden meerdere keren per jaar uitjes georganiseerd. Je beheert je eigen agenda.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Mirjan Buist - Kiemel (GZ-Psycholoog) op telefoonnummer 06 - 11 03 23 94 of met Mirjam Wijma - Groenewegen (Consulent Zonnehuis Experts) op telefoonnummer 06 - 31 77 08 53.

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag vóór donderdag 1 september as. je sollicitatie via onderstaande link. De gesprekken vinden plaats in week 36.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?