Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Basisartsen

Bouw jij mee aan een stevig fundament?

Ben jij de gedreven verbinder die meebouwt aan een stevig fundament onder de medische zorg voor onze cliënten? En wil jij je inzetten voor verschillende doelgroepen binnen de Zonnehuisgroep samen met onze specialisten ouderengeneeskunde en andere behandelaren? Lees dan snel verder wat wij te bieden hebben!


Wat ga je doen?

Voor ouderen is het belangrijk dat ze met hun zorgvragen dicht bij huis terecht kunnen. In samenwerking met partners in de regio werkt Zonnehuisgroep Noord aan het toegankelijk en betaalbaar organiseren van de zorg voor kwetsbare doelgroepen, waaronder de geriatrische revalidanten, psychogeriatrische en somatische cliënten.

Je levert een actieve bijdrage in de directe medische zorg aan cliënten, het opname- en ontslagbeleid, het onderhouden van contacten met familie en/of vertegenwoordigers van cliënten en met medisch specialisten en huisartsen.

 •  Je krijgt alle kans om je te ontwikkelen als arts in de verpleeghuiszorg, onder supervisie van de specialisten ouderengeneeskunde
 • Je werkt multidisciplinair samen met de overige disciplines, waaronder psychologie, fysiotherapie en ergotherapie
 • Je levert een bijdrage aan de samenwerking met en deskundigheidsontwikkeling van verpleegkundigen en verzorgenden op de locaties van Zonnehuisgroep Noord
 • Je denkt mee over de (door)ontwikkeling van zorgpaden en evidence based richtlijnen.


Wie ben jij?

Jij bent een eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op vaardigheden als zelfontwikkeling, innovatief en ondernemerschap.

 • Een afgeronde opleiding geneeskunde en BIG-registratie
 • Affiniteit met ouderengeneeskunde (ervaring is een pré)
 • Affiniteit met (een aantal van) onze andere doelgroepen en de bereidheid om je te verdiepen in verschillende doelgroepen
 • Ambitieus, leergierig en verantwoordelijk
 • Je staat open voor feedback en kent je eigen mogelijkheden en grenzen
 • Je beschikt over een auto i.v.m. de diverse locaties
 • Je bent bereidt te participeren in bereikbaarheidsdiensten.


Wie zijn wij?

Het team van Zonnehuis Experts, onderdeel van Zonnehuisgroep Noord, bestaat uit bewegings-,ergo-, fysio- en muziektherapeuten, GZ-psychologen, logopedisten, diëtisten en maatschappelijk werkers. Daarnaast kan de huisarts bij de specialist ouderengeneeskunde een advies of consult aanvragen. De kracht van Zonnehuis Experts is de multidisciplinaire samenwerking. De praktijk leert dat behandeling en begeleiding vaak met één specialist begint. Hij of zij komt bij een oudere thuis om samen met hem of haar, familie of mantelzorger, af te spreken welke behandeling er nodig is. Deze behandeling kan thuis of op onze locaties ten westen en ten oosten van de stad Groningen gegeven worden. Daarnaast kunnen, indien nodig, andere behandelaars van Zonnehuis Experts of thuiszorg van Zonnehuis Thuis worden ingeschakeld.


Vakgroepen en expertise

Onze kracht ligt in de multidisciplinaire samenwerking en kennisdeling die organisatie- en regio-overstijgend is. In de 1e lijn werken we intensief samen met alle huisartsen en ziekenhuizen in de regio. De vakgroepen van Zonnehuisgroep Noord, de Zonnehuis Experts, werken vanuit twee regionale behandelcentra, Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn en Zonnehuis Solwerd in de regio Delfzijl-Appingedam.


Wat bieden wij jou?

Een prettige werkomgeving binnen een proactief, zelfstandig en slagvaardig team met focus op de inhoudelijke ontwikkeling onze doelgroepen. Je leert veel en onze gerichtheid op complexe doelgroepen maakt de functie breed en interessant.

 • We bieden een jaarcontract met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen
 • Wij denken aan een dienstverband tussen 24 en 36 uur per week, dit is bespreekbaar
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT, FWG 65 (maximaal € 5.395,82 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden


Meer informatie en solliciteren

Stuur je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl, onder vermelding van vacaturenummer 19.037.

Voor meer informatie kun je bellen met Mirjam Wijma (management assistent van Harm Buchholtz, manager a.i. Zonnehuis Experts) op telefoonnummer 06-31770853. Wil je eerst een dag meelopen? Neem ook dan contact op met Mirjam.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Liever flexibel aan de slag?