Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Bijbaan student Verpleegkunde voor specialistische zorg in Zuidhorn

Flexibel aan de slag naast je studie tot Verpleegkundige?

Als student Verpleegkunde heb je bewust gekozen voor een toekomst in de zorg. De theorie leer je op school maar in de praktijk kom je er pas echt achter wat het vak van verpleegkundige inhoudt. Misschien weet je nog niet precies waar je het liefst aan de slag zou gaan. Je kunt kiezen voor het werken in een ziekenhuis, maar heb je als eens gedacht aan verpleeghuiszorg? Wij bieden jou de kans om te ontdekken hoe leuk het is om in een verpleeghuis te werken. Je komt erachter waar jouw talent ligt en doet ervaring op binnen een organisatie waar specialistische topzorg wordt verleend!

 • We bieden je veel vrijheid, want je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je werkt
 • Je ontmoet veel cliënten en collega’s en verdient meer dan bij een gemiddelde bijbaan
 • Je krijgt een mooi ‘gevuld rugzakje’ door de ervaring die je opdoet


Waar ga je aan de slag

Binnen een kleinschalige woonvorm in Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn verblijven volwassen cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De huishouding wordt met cliënten gezamenlijk gedraaid en veel cliënten hebben een lichte arbeidsmatige dagbesteding in het activiteitencentrum of op het terrein van Zonnehuis Oostergast.

Ook voor de cliënten van de gerontopsychiatrie kun je aan de slag. De gerontopsychiatrie is een woonvorm voor mensen met chronische psychiatrische aandoeningen, die de grip op hun leven kwijt zijn. Vaak gaat dit samen met lichamelijke problemen. Jij verleent hierbij zorg op maat en begeleiding waarbij de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie over zijn of haar leven behoudt. 


Dit ben jij

 • Je zit in het 3e of 4e leerjaar van de opleiding MBO of HBO Verpleegkundige
 • Je bent bekwaam in de verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent bekend met richtlijnen, regels en protocollen ten aanzien van  het vakgebied, of in staat je deze vlot eigen te maken en handelt vanuit een methodisch denk- en werkkader;
 • Je hebt affiniteit met het werken in kleine teams en kunt jezelf omschrijven als oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht;
 • Je hebt een flexibele instelling, bent sociaal sterk en werkt graag in teamverband


Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

 • Een contract voor de duur van één jaar, bij goed functioneren bieden we jou na diplomering een vaste baan!
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld
 • Een werkplek vlakbij de stad Groningen die uitstekend te bereiken is met openbaar vervoer
 • Een salaris volgens de CAO VVT (inschaling afhankelijk van studiejaar en ervaring)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets of voordelig fitnessen? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV onder vermelding van vacaturenummer 19.071 naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Carolien Hamburger (locatiemanager) of Grietje Nobach (zorgcoördinator NAH) of Ineke Oldekamp (zorgcoördinator op de gerontopsychiatrie) op telefoonnummer 0594 508508.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Liever flexibel aan de slag?