Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Ergotherapeuten

Kom jij de vakgroep ergotherapie versterken?

Ben jij een ondernemende persoonlijkheid die de vakgroep ergotherapie binnen Zonnehuis Experts komt versterken? Wij hebben ruimte voor 2 nieuwe collega’s (16 tot 32 uur)!
 

Wat ga je doen?

Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert onze cliënten en mantelzorgers. Daarbij werk je intensief samen met familie, verwijzers én collega’s van andere disciplines binnen Zonnehuisgroep Noord.

Hoe jouw functie er precies uit komt te zien gaan we samen bekijken. Afhankelijk van je ervaring, wensen en kwaliteiten, werk je op één of meerdere locaties of afdelingen binnen Zonnehuisgroep Noord. Denk hierbij aan cliënten met een somatische zorgvraag, de revalidatie, centrum voor chronische beademing of kleinschalige woonvormen zoals de NAH, psychogeriatrie of de geronto-psychiatrie. Daarnaast behandel je ook eerstelijns cliënten.

 

Dit ben jij

Als ergotherapeut ben je zelfstandig, flexibel, leergierig en vooral initiatiefrijk. Je ziet het werk liggen en je organiseert je eigen werkzaamheden. Verder vinden wij het belangrijk dat:

 • Je de HBO opleiding ergotherapie (bijna) succesvol hebt afgerond
 • Je geregistreerd staat in het Kwaliteitsregister Paramedici
 • Je een actieve inbreng hebt in de ontwikkeling en profilering van ergotherapie, zowel binnen als buiten de organisatie
 • Je affiniteit hebt met de behandeling van cliënten met diverse hulpvragen van één of meerdere afdelingen binnen Zonnehuisgroep Noord
 • Je interesse in of ervaring met PDL, EDOMAH, Sensorische Informatieverwerking en cognitieve revalidatie hebt
 • Je in het bezit bent van een rijbewijs en eigen auto

 

Vakgroep Ergotherapie

De vakgroep ergotherapie van Zonnehuis Experts bestaat uit 5 ergotherapeuten en een paramedisch assistent. Wij verlenen ergotherapeutische zorg en behandeling thuis of op een locatie, passend bij de persoon en zijn of haar behoeften. Dit doen we samen, vanuit eigen kracht, met de cliënt, mantelzorgers, naasten en met collega's van andere disciplines. We voelen ons veilig en vertrouwd, gewaardeerd en trots binnen de vakgroep. Er is ruimte voor eigenheid en persoonlijkheid en om voortdurend te leren en op zoek te gaan naar de mogelijkheden om de ergotherapeutische zorg en behandeling nog beter te maken. We willen optimaal gebruik maken van de specialistische kennis binnen de vakgroep ergotherapie, door te leren van elkaar. Ons team is ambitieus, zo werken we samen aan innovatie en ontwikkeling om de kwaliteit van onze zorg en behandeling steeds beter te maken. Wij zijn een verbindende schakel in de zorgketen rondom een cliënt en onderhouden contacten binnen het speelveld van behandelaren, WMO en leveranciers van hulpmiddelen, om de cliënt optimaal te behandelen.

 

Wat bieden wij jou?

Een unieke werkomgeving met een zeer uiteenlopende cliëntendoelgroepen, zowel op het gebied van leeftijd als ziektebeeld. Alle denkbare ziektebeelden komen voor. We bieden je een baan met veel afwisseling en je hebt de gelegenheid om jezelf te ontplooien binnen de verschillende doelgroepen: 

 • Jouw thuisbasis wordt Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn (op loopafstand van het station) of Zonnehuis BetingeStaete in Delfzijl, vanuit deze standplaatsen werk je op diverse locaties in de provincie Groningen
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, wij denken aan een dienstverband tussen de 16 en 36 uur per week
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT, (FWG 55, maximaal € 4.161,92 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan
 • Wij bieden een verhuiskostenvergoeding aan
   

Over Zonnehuis Experts  

Zonnehuisgroep Noord biedt met ca. 1700 medewerkers voornamelijk zorg aan ouderen en tevens specialistische zorg zoals gerontopsychiatrie, chronische beademing, niet-aangeboren hersenletsel, geriatrische revalidatiezorg en psychogeriatrie. 

Zonnehuis Experts is de behandeldienst en werkt, met 70 behandelaren, regionaal vanuit de behandelcentra in Zuidhorn en Delfzijl. Met een grote diversiteit aan specialisten en multidisciplinaire samenwerking sluiten we zo goed mogelijk aan op de zorgbehoefte en wensen van onze cliënten. Samen organiseren we de zorg om –toekomstige- cliënten heen, zoveel mogelijk in de buurt. Op deze manier houden we de zorg in de provincie Groningen beschikbaar en toegankelijk.  Tevens zijn wij aangesloten bij UNO UMCG en nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek. 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie bel je met Ergotherapeuten Lidy Wallenburg via telefoonnummer 06 55004443 of Saskia de Jong via telefoonnummer 06 11531909.
Voor algemene informatie bel je met Mirjam Wijma-Groenewegen (Consulent), via telefoonnummer 06 31770853.

 

Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief met CV voor dinsdag 30 maart a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.113.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?