Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Helpende

Wil jij graag als helpende aan de slag?

Ben jij een echte aanpakker die helpt te garanderen dat de 24 uurs zorg voor onze cliënten vlekkeloos verloopt? Ben je een klantgerichte en open persoonlijkheid die ons graag wil ondersteunen? Dan is dít je kans! Lees snel verder wat wij te bieden hebben!  

Wat ga je doen?

Als helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van jouw cliënten. Je verleent ADL-hulp en biedt sociale ondersteuning. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je hebt een duidelijke visie met betrekking tot het nieuwe ouder worden en genieten. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als helpende.  

Verder ben je:

  • In het bezit van een MBO diploma Helpende en je mag ADL-hulp verlenen
  • Voorzien van minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk
  • Bereid om alle diensten te werken

Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.  

  • We bieden je een jaarcontract voor 16 tot 20 uur per week, met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Ruimte om jezelf te ontplooien en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden! 

Wie zijn wij?

Zonnehuis De Hoorn is sterk geworteld in de streek. Veel bewoners kennen elkaar van vroeger en dat waarderen ze. Als helpende speel je moeiteloos in op de grote saamhorigheid die er is. Jij verleent namelijk begeleiding op maat waarbij de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie over zijn of haar leven behoudt.  

Wil je direct solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV vóór dinsdag 22 september a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl, onder vermelding van vacaturenummer 20.108.  

Voor meer informatie kun je bellen met Chantal Lutterop via telefoonnummer 06-215 241 60 of stuur een mail naar c.v.duinen@zonnehuisgroepnoord.nl 

Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Liever flexibel aan de slag?