Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Helpende 

Wil jij graag als helpende aan de slag?

Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen. Voor de woonzorgappartementen van Zonnehuis Oostergast zoeken wij een nieuwe collega in de functie van Helpende. In onze woonzorgappartementen wonen cliënten die verzekerd zijn van 24-uurs zorg.
 

Wat ga je doen?

Als helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van jouw cliënten. Je verleent ADL-hulp en biedt sociale ondersteuning. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je hebt een duidelijke visie met betrekking tot het nieuwe ouder worden en genieten. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als helpende.

Verder ben je:

  • In het bezit van een MBO diploma Helpende en je mag ADL-hulp verlenen
  • Voorzien van minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk
  • Bereid om alle voorkomende diensten te werken


Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

  • We bieden je een jaarcontract (met uitzicht op vast) voor 16 uur per week
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Ruimte om jezelf te ontplooien en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!
     

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.
 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met een coördinerend verpleegkundige via telefoonnummer 0594 – 508467.
 

Wil je direct solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV voor donderdag 29 oktober a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl, onder vermelding van vacaturenummer 20.134.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?