Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Medewerker cliëntenadministratie

Ben jij de duizendpoot die ons komt versterken?

Voor de cliëntenadministratie zoeken wij versterking van een administratief medewerker die van aanpakken weet. Heb jij ervaring in de zorgfinanciering, werk je graag in teamverband en sta je met de voeten in de klei? Lees dan snel verder wat wij te bieden hebben!
 

Wat ga je doen?

Samen met je collega van de cliëntenadministratie draag je zorg voor de verwerking en de mutaties van cliëntgegevens. Jij zorgt voor een juiste en tijdige cliëntenadministratie en dit geeft jouw energie. Je werkt daarnaast nauw samen met je collega’s van financiën met als gezamenlijk doel de organisatie naar een hoger niveau te tillen. De volgende werkzaamheden behoren in ieder geval tot jouw takenpakket: 

 • Je zorgt voor een correcte verwerking van opnames en mutaties in cliëntgegevens
 • Je verwerkt doorlopend indicaties via het berichtenverkeer WLZ en WMO
 • Je bent scherp op knelpunten in processen en signaleert deze
 • Je dient declaraties in bij het zorgkantoor, de zorgverzekeraar of gemeente
   

Wie ben jij?

Jij bent een leuke vlotte collega die het werk ziet liggen en goed het overzicht kan bewaken. Dankzij jouw helicopterview kan je uitstekend inschatten welke consequenties bepaalde keuzes binnen de afdeling kunnen hebben. Je hebt aantoonbare ervaring op een cliëntenadministratie, bij voorkeur bij een zorg organisatie.
 

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een relevant diploma op MBO-niveau 4
 • Je hebt ervaring in de zorg en kennis van zorgfinanciering
 • Je hebt bij voorkeur kennis van QIC, ONS en Ysis
 • Je werkt nauwkeurig, klantgericht en pro-actief.
   

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een organisatie die in beweging is. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Jouw werklocatie is het Centraal Bureau in Zuidhorn. 

 • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, wij denken aan 24 tot 28 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 (maximaal € 2.668,93 bruto per maand op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!
   

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.
 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact zoeken met Hilda Hettinga – Sombetzki, Strategisch Coördinator van de afdeling, via h.sombetzki@zonnehuisgroepnoord.nl.
 

Wil je direct solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden om ons team te versterken? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! We plannen de sollicitatiegesprekken in week 25.

Stuur je motivatiebrief met CV vóór maandag 8 juni a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nlonder vermelding van vacaturenummer 20.058. 

Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Liever flexibel aan de slag?