Medewerker PO&O

Leg bij ons de basis voor jouw P&O loopbaan!

Wil jij alles wat je tijdens je P&O opleiding hebt geleerd in de praktijk brengen en jezelf verder ontwikkelen? In onze functie van medewerker PO&O leg je een uitstekende basis voor je verdere loopbaan. We bieden je een brede PO&O rol, waarbinnen je met alle aspecten van de PO&O administratie te maken krijgt. Ons dynamische PO&O team bouwt aan de toekomst en maakt graag met kennis met jou!
 

Zo ziet een typische werkdag er uit

Vaak begint de dag met het beoordelen van personele mutaties. Je checkt regelgeving, stemt nog even af met een clustermanager wat de bedoeling is en keurt de mutaties goed. Daarna bel je een nieuwe medewerker voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Jullie komen er goed uit met elkaar en kunt aansluitend de arbeidsovereenkomst opstellen. Als je door je mutaties heen bent, check je de verzoeken voor het spreekuur van de bedrijfsarts. Je plant de afspraken in en nodigt de betreffende medewerkers uit. Aansluitend check je welke meldingen wettelijk moeten worden doorgegeven aan het UWV en verwerkt de gegevens. De tijd vliegt! Samen met een paar collega’s geniet je van een lunchwandeling.

Met een frisse neus bekijk je met collega’s hoe het ‘in dienst proces’ geoptimaliseerd kan worden. Nog even en dan is ook daar papier overbodig geworden. Tenslotte help je een handje bij de brievenselectie voor een nieuwe verzorgende IG. Je overlegt met de clustermanager waar en wanneer de gesprekken zijn en verstuurd de uitnodigingen en afwijzingen. Tenslotte registreer je ‘Voorbehoudende Risicovolle Handelingen’ van zorgmedewerkers in het personeelssysteem. Voor je het weet is de dag voorbij. Geen dag is hetzelfde. Je rond je werkdag af door even met collega’s af te stemmen waar morgen de prioriteiten liggen.
 

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau (bij voorkeur richting P&O)
 • Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pré
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met digitale systemen
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je werkt resultaatgericht en houdt overzicht. Daarbij ben je een sterke planner en organisator en goed in het stellen van prioriteiten. Je schakelt makkelijk van het één naar het ander.
 • Je hebt een onderzoekende geest, bent leergierig en staat open voor feedback
 • Je bent een echte teamplayer en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig werken
 • Last but not least, je beschikt over veel enthousiasme, drive en energie.
   

Wat hebben wij jou te bieden?

Een deskundig en gezellig team in een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar de lijnen kort zijn. In het team PO&O zijn de expertises P&O advies, P&O administratie, werving en selectie, vitaliteit, opleidingen en salarisadministratie vertegenwoordigd. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Jouw thuisbasis wordt het centraal bureau in Zuidhorn.

 • Een jaarcontract (met de mogelijkheid tot verlenging)
 • Wij denken aan een dienstverband van 24 uur per week
 • De functie is ingeschaald in functiegroep FWG 40 van de CAO VVT, dit is maximaal € 2.971,05 bruto per maand op fulltime basis (36 uur)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!
   

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.
 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Baart (manager zorgondersteuning) via telefoonnummer 06 550 06 637.
 

Wil je direct solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden om ons te versterken? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Stuur je brief met CV vóór 26 januari a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.001.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?