Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Praktijkverpleegkundigen Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn

Kun jij uitstekend coachen op kwaliteitsverbetering?

Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen. Als praktijkverpleegkundige zorg je samen met de zorgteams voor implementatie, verbetering en borging van de kwaliteit van zorg. Je houdt de teams van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte en bent de verbindende factor tussen behandeldienst, opleidingen, clustermanagers en beleid & kwaliteit. Je houdt je collega’s bijvoorbeeld up- to- date over beleidswijzigingen en uitslagen van audits. Verder werk je samen met het multidisciplinaire behandelteam en voer je waar nodig arts-gedelegeerde taken uit. Als praktijkverpleegkundige werk je organisatiebreed, dit betekent dat jij je expertise op verschillende locaties van Zonnehuisgroep Noord mag inzetten.

 

Jij bent:

 • Een verpleegkundige met meerdere jaren werkervaring
 • Toe aan een nieuwe uitdaging in een rol waarin je coachende en adviserende taken mag uitvoeren
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector


Wat ga je doen?

Als praktijkverpleegkundige bewaak je de kwaliteit van zorg op de verschillende locaties van Zonnehuisgroep Noord. Je levert actief een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid en vertaalt deze samen met je collega’s naar de praktijk. Vanuit jouw eigen rol en deskundigheid ga je, waar nodig, op de werkvloer van verschillende locaties aan de slag. Je coacht je collega’s op kwaliteit en inhoud van hun werk, zonder de regie over te nemen. Daarnaast ben je sterk in organiseren en vind je het geen probleem om het management te adviseren hoe de kwaliteit van zorg volgens jou verbeterd kan worden. Jij durft kwaliteitsverbeteringen door te voeren en krijgt je collega’s hierin mee. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige. Je werkt intensief samen met de artsenvakgroep.

 

Verder ben je:

 •  In bezit van het Diploma HBO-V en het Diploma Praktijkverpleegkundige voor verpleeghuizen (of bereid dit te behalen)
 • BIG- geregistreerd en bekwaam voor medisch technisch handelen
 • In het bezit van goede coachende en adviserende vaardigheden
 • Ervaren met implementatie van verbetertrajecten en medewerkers hier bij te coachen.
 • Ervaren in triageren en acute zorg verlenen
 • In staat om in samenspraak met het team beleid te vertalen in protocollen en deze te implementeren
 • Bekend met richtlijnen, regels en protocollen ten aanzien van het vakgebied
 • Oplossingsgericht, zelfstandig en werk je klant- en resultaatgericht
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk

 


Dit hebben wij te bieden

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in dagdiensten doordeweeks.

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld (tot maximaal 32 uur)
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 50 (maximaal €3.582,26 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets of voordelig fitnessen? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Over Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg en behandeling aan cliënten of kwetsbare ouderen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen, waaronder cliënten met chronisch somatische en psychogeriatrische problematiek. Ook wordt er specialistische behandeling gegeven zoals geriatrische revalidatiezorg en palliatief-terminale zorg (hospice). Daarnaast maken bovenregionale specialisaties zoals niet-aangeboren hersenletsel, gerontopsychiatrie en een centrum voor chronische beademing onderdeel uit van de organisatie. De geboden zorg sluit zoveel mogelijk aan op de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van zo’n 3000 cliënten. Met 2000 medewerkers wordt, tijdens een 1000 dagen durende expeditie, gezamenlijk gewerkt aan een toekomstbestendige organisatie die kwalitatief goede zorg en behandeling verleent vanuit het persoonlijk perspectief. Een organisatie waar trotse, deskundige medewerkers en ca. 1000 vrijwilligers met plezier en toewijding samenwerken en meer regelvrijheid krijgen voor het vanuit eigen kracht organiseren van zorg. Zonnehuisgroep Noord biedt ruimte voor ontdekken, leren en verbeteren.


Wil je direct solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV vóór maandag 2 september a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl, onder vermelding van vacaturenummer 19.091.

 Voor meer informatie kun je bellen met Sharesma Soekhai - Parag (leidinggevende Praktijkverpleegkundigen) op telefoonnummer 06 290 553 94. Wil je een keer meelopen? Neem ook dan contact op met Sharesma!

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 Liever flexibel aan de slag?