Projectleider Plan- en Flexbureau in Zuidhorn

Til jij ons plan- en flexbureau naar een hoger niveau?

Ben jij een kei in het managen van projecten? Wil je daarnaast graag jouw kennis en ervaring inzetten om de projectopdracht met de volgende thema’s te realiseren?

 • Het implementeren van ons huidige roosterbeleid
 • Doorontwikkeling van managementrapportages en financiële zaken
 • Kwaliteitsontwikkeling en positionering van de flexpool
 • Teamontwikkeling van ons plan- en flexbureau

Misschien ben jij onze nieuwe doelgerichte projectleider die graag een uitdaging aangaat. Wij zijn ambitieus en hopen dat jij dit ook bent!

 

Wat ga je doen?

Het plan- flexbureau heeft een zeer belangrijke rol binnen de vastgestelde beleidskaders, zodat er een optimale afstemming bestaat tussen zorgvraag en inzet van medewerkers binnen de vastgestelde begroting. Als projectleider plan- flexbureau weet jij de link te leggen tussen organisatie doelstellingen, beleid en het (plan) proces en zorg je voor aansluiting tussen de onderdelen.  

Je bent verantwoordelijk voor:

 • De realisatie van de projectopdracht; je maakt een planning en bewaakt de voortgang, zorgt ervoor dat de juiste mensen worden betrokken en voor goede communicatie
 • Het in kaart brengen van de huidige situatie op de gestelde projectdoelstellingen, door de inzet van de juiste interventies (zoals deskresearch, gesprekken en interviews met medewerkers en andere betrokkenen)
 • De gestelde projectdoelstellingen vertalen naar concrete acties, resultaten en implementatie, met als doel dat doelstellingen, beleid en het proces op elkaar aansluit

 

Wie ben jij?

Je hebt ruime ervaring als projectleider (bij voorkeur in de zorg) en staat stevig in je schoenen. Het is een dagelijkse puzzel om mensen en belangen samen te brengen en het vergt continue inzet van je zachte en harde vaardigheden en je creativiteit. Je houdt vele ballen in de lucht.

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau aangevuld met meerjarige werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt ervaring met projectmanagement en verandermanagement
 • Je zet plannen in beweging door zaken operationeel en concreet te maken en deze planmatig aan te pakken
 • Je bent een sterke verbinder binnen de organisatie en binnen het team.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent pro-actief en hebt overtuigingskracht
 • Je weet waar en wanneer je iets moet creëren, confronteren of forceren om een verandering te veroorzaken

 

Jouw werkomgeving

Binnen het plan- en flexbureau van Zonnehuisgroep Noord werken 12 medewerkers, waaronder capaciteits- en flexpool planners, een consulent flexbureau en adviseur capaciteitsmanagement, samen aan een goede plan- flexorganisatie en de uitvoering daarvan. Daarnaast worden ca. 170 flexwerkers via het flexbureau (Zonnehuis Flex) ingezet op alle woonzorg- en verpleeghuislocaties van Zonnehuisgroep Noord.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een team van energieke en betrokken collega’s in een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar de lijnen kort zijn. Samen proberen jullie de doelen te behalen en nauwe samenwerking is vanzelfsprekend. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Jouw thuisbasis wordt het plan- en flexbureau in Zuidhorn.

 • Een contract voor (in eerste instantie) de duur van 6 maanden (met de mogelijkheid tot verlenging)
 • Wij denken aan een dienstverband van 32 tot 36 uur per week
 • De functie is ingeschaald in functiegroep FWG 55 van de CAO VVT, dit is maximaal € 4.286,78 bruto per maand op fulltime basis (36 uur)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

 

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harmke Korthuis (RVE Manager) via telefoonnummer 06 52 52 10 34 of met Dianne de Heer (Adviseur Capaciteitsmanagement) via telefoonnummer 06 52 52 07 92.


Wil je solliciteren?

Stuur je brief met CV vóór maandag 14 juni a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.044.
De sollicitatiegesprekken worden gepland op vrijdag 18 juni a.s.
 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?