Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Psycholoog

Kom jij ons team van zorgexperts versterken?

Ben jij een (basis)psycholoog en heb je affiniteit met ouderen? Ben je bedreven in psychodiagnostisch onderzoek, mediatieve gedragstherapie en het geven van individuele behandeling? En, vind je het leuk om nauw samen te werken met een multidisciplinair team van specialisten? Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!
 

Wat ga je doen?

Als psycholoog verricht je diagnostiek en behandeling ten behoeve van cliënten die permanent of tijdelijk bij ons verblijven. Je zet je primair in voor cliënten met somatische en/of PG-problematiek binnen verschillende Zonnehuizen in de regio west Groningen. Binnen deze functie zijn de volgende taken jou op het lijf geschreven: 

 • Je verricht psychodiagnostisch onderzoek, doet verslaglegging en adviseert cliënten, naastbetrokkenen, zorgmedewerkers en andere disciplines
 • Je geeft individuele behandeling en mediatieve gedragstherapie
 • Je voert ondersteunende gesprekken met cliënten en naastbetrokkenen, de verpleging en andere disciplines
 • Je neemt deel aan cliëntgericht multidisciplinair overleg en geeft mede inhoud aan het individuele zorgplan
 • Je levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering van zorgteams en multidisciplinaire teams en je adviseert en begeleidt zorgteams
 • Je bent actief lid van één of meerdere multidisciplinaire beleidsteams.
   

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een doctoraal/master psychologie, bij voorkeur richting (klinische) neuropsychologie
 • Je hebt bij voorkeur twee jaar ervaring als psycholoog in de ouderenzorg
 • Je kunt zowel zelfstandig als in (multidisciplinair) teamverband werken en bent gericht op goede samenwerking
 • Je hebt een proactieve opstelling binnen teams en beschikt over een laagdrempelige persoonlijkheid
 • Je beschikt over goede communicatieve (zowel mondeling als schriftelijk) en sociale vaardigheden
 • Je hebt een uitstekend inlevingsvermogen, bent flexibel en betrouwbaar
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
   

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team psychologen. We bieden je een baan met afwisseling en boeiende uitdagingen waarin veel zelfstandigheid van jou wordt gevraagd. Deze baan geeft jou diverse mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. 

 • Een contract voor de duur van één jaar met perspectief op verlenging
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld (we denken aan een dienstverband van 24 -36 uur per week)
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 60 (master psycholoog) maximaal € 4.583,96 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op een sportschool abonnement of een elektrische fiets. 

Wie zijn wij?

Het team van Zonnehuis Experts, onderdeel van Zonnehuisgroep Noord, bestaat uit basisartsen, bewegings-,ergo-, fysio- en muziektherapeuten, GZ-psychologen, logopedisten, diëtisten en maatschappelijk werkers. Daarnaast kan de huisarts bij de specialist ouderengeneeskunde een advies of consult aanvragen. De kracht van Zonnehuis Experts is de multidisciplinaire samenwerking. De praktijk leert dat behandeling en begeleiding vaak met één specialist begint. Hij of zij komt bij een oudere thuis om samen met hem of haar, familie of mantelzorger, af te spreken welke behandeling er nodig is. Deze behandeling kan thuis of op onze locaties ten westen en ten oosten van de stad Groningen gegeven worden. Daarnaast kunnen, indien nodig, andere behandelaars van Zonnehuis Experts of thuiszorg van Zonnehuis Thuis worden ingeschakeld.
 

Vakgroepen en expertise

Onze kracht ligt in de multidisciplinaire samenwerking en kennisdeling die organisatie- en regio-overstijgend is. In de 1e lijn werken we intensief samen met alle huisartsen en ziekenhuizen in de regio. De vakgroepen van Zonnehuisgroep Noord, de Zonnehuis Experts, werken vanuit twee regionale behandelcentra, Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn en Revalidatiecentrum Eemsdelta in Delfzijl.
 

Meer informatie?

Neem dan contact op met Harm Buchholtz (manager Zonnehuis Experts a.i.) via telefoonnummer 06 31 77 08 53.
 

Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief met CV voor dinsdag 3 maart a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 20.023. 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 Liever flexibel aan de slag?