Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Triage verpleegkundige 

Wil jij onze zorgverlening graag coördineren?

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je een coördinerende en regisserende rol hebt en eerste aanspreekpunt bent bij calamiteiten voor bewoners, collega’s en artsen? Heb je affiniteit met triage, verschillende cliëntgroepen en vind je het geen probleem om in de avond, nacht en weekenden flexibel te werken? Wij zoeken een Triage verpleegkundige die ons tijdelijk komt versterken voor 16 tot 20 uur per week.
 

Wie zijn wij?

In Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn wonen cliënten met een complexe en specialistische zorgvraag: kleinschalig wonen psychogeriatrie, somatiek, jongeren en volwassenen met niet aangeboren hersenletsel, een hospice, centrum voor chronische beademing en gerontopsychiatrie.

De inzet van verzorgen, verplegen en begeleiden van deze complexe cliënten groepen is gericht op de kwaliteit van leven van de cliënt en zijn of haar omgeving.
 

Wie ben jij?

Als triage verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg. Jij bent het aanspreekpunt bij (sub)acute situaties voor de arts en collega’s werkzaam in de zorg, analyseert de situatie en stemt dit af met de arts en zorgmedewerkers. Je rapporteert de afspraken in het zorgdossier. Je kunt je vinden in de visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige.
 

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van het HBO diploma verpleegkundige (niveau 5) en BIG geregistreerd
 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie of in het ziekenhuis
 • Je durft beslissingen te nemen in acute situaties, kunt goed overzicht houden en straalt rust uit
 • Je bent voor collega’s laagdrempelig in het contact
 • Je bent in staat dag-, avond- en nachtdiensten te draaien en bent flexibel inzetbaar
 • Je bent in het bezit van een diploma BHV of je bent bereid dit te volgen.
   

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten in een vast team.

 • We bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van een half jaar
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld (wij denken aan een dienstverband van ca. 16 tot 20 uur per week)
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 50 (maximaal €3.707,64 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!
   

Meer informatie

Voor meer informatie bel je met Sharesma Soekhai, (Manager Triage- en Praktijkverpleegkundigen) via telefoonnummer 06 290 553 94.
 

Wil je solliciteren?

Stuur je brief met CV vóór maandag 19 oktober a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 20.124.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?