Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Vakantiewerk of bijbaan in de zorg

Wil jij écht iets betekenen voor een ander en werkervaring opdoen in de ouderenzorg? Ga in de zomer als vakantiekracht voor ons aan de slag. Je krijgt in no-time een schat aan ervaring. En je verdient nog leuk ook! 

Wij hebben op dit moment nog verschillende zorgfuncties beschikbaar voor de zomervakantie van 2020. Volg je de opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan bieden we je meteen een bijbaan voor langere tijd aan (als je dat wilt). 

Waar kan ik aan de slag?

We hebben diverse woonzorg- en verpleeghuislocaties en wijkteams in de provincie Groningen. Klik hier voor een overzicht van onze locaties. We overleggen samen met jou voor welke locatie of wijkteam je aan de slag gaat.

Wat ga ik doen?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Als je bijvoorbeeld het eerste leerjaar van de opleiding verzorgende IG of verpleegkundige hebt afgerond bieden we je een korte scholing aan en mag je het zorgteam ondersteunen met diverse werkzaamheden zoals: helpen met wassen en aankleden, bedden opmaken of gezellig een spelletje doen met onze bewoners in de huiskamers. 

Zodra je je ADL stage succesvol hebt afgerond zou je al aan het werk mogen als Helpende op onze woonzorglocaties en na succesvolle afronding van het derde leerjaar gaan we je toetsen en mag je misschien ingezet worden als verzorgende met bijpassend salaris.

Hoeveel kan ik werken?

Tijdens de zomerperiode gaan veel van onze collega’s genieten van een welverdiende vakantie. Jij vangt deze periode op en zorgt ervoor dat onze cliënten een zomer beleven waarin de zorg optimaal wordt voortgezet. De uren en dagen die je werkt leggen we in overleg met jou vast. Belangrijk is wel dat je minimaal 3 aangesloten weken beschikbaar bent. Ben je voor langere tijd beschikbaar? Dan bieden we je een bijbaan aan.
 

Wat verdien ik?

Je gaat aan de slag in een functie en op een locatie en/of wijkteam die aansluit bij je wensen, opleiding en ervaring. Je krijgt een bij de functie passend salaris conform de cao Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Naast je salaris krijg je een eindejaarsuitkering (8,33%)  én vakantiegeld (8%). Klik hier voor een overzicht van het salaris per functiegroep.
 

Ik meld me graag aan voor een vakantiebaan!

Leuk! Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar vakantiewerk@zonnehuisgroepnoord.nl. Vermeld de locatie waar je graag zou willen werken, welke studie je volgt, of je al diploma's hebt en in welk leerjaar je zit. Uiteraard zijn je persoonlijke gegevens (naam, telefoonnummer, woonplaats) ook erg handig voor ons om te weten. Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een appje via 06 15 28 73 70 (bellen mag ook).
Liever flexibel aan de slag?