Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Vakantiewerk Thuiszorg

Wil jij écht iets betekenen voor een ander en werkervaring opdoen in de thuiszorg? Ben je bijna klaar met je opleiding Verpleegkunde of Verzorgende IG (of al gediplomeerd), in het bezit van een rijbewijs (of brommer) en ga je graag zelfstandig op route? Ga in de zomer als vakantiekracht voor ons aan de slag. Je krijgt in no-time een schat aan ervaring. En je verdient nog leuk ook! 

Waar kan ik aan de slag?

We hebben diverse wijkteams in de provincie Groningen. Voor deze wijkteams kan je aan de slag: Appingedam, Delfzijl, Slochteren, Hoogezand-Sappemeer, Loppersum, Leek/Marum, Grootegast of Zuidhorn.

Wat ga ik doen?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw achtergrond, opleiding en ervaring. Vanaf het 3e leerjaar van de opleiding tot verpleegkundige (MBO of HBO) mag je bij ons werken als Verzorgende IG. Ook als je momenteel in het laatste jaar van de opleiding tot Verzorgende IG zit komen we graag met je in contact. We gaan je toetsen op je handelingen en werken je uiteraard goed in.

In de thuiszorg ga je zelfstandig op pad om onze cliënten te verzorgen. Je werkt vooral in de ochtend of in de namiddag en avond, bij het plannen van je diensten houden we zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke voorkeuren. Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het helpen met wassen en aankleden of het geven van medicatie. Een gezellig praatje vinden onze cliënten altijd leuk en juist dát maakt jouw vakantiebaan één om nooit te vergeten!

Hoeveel kan ik werken?

Tijdens de zomerperiode gaan veel van onze collega’s genieten van een welverdiende vakantie. Jij vangt deze periode op en zorgt ervoor dat onze cliënten een zomer beleven waarin de zorg optimaal wordt voortgezet. De uren en dagen die je werkt leggen we in overleg met jou vast. Belangrijk is wel dat je minimaal 3 aangesloten weken beschikbaar bent. Ben je voor langere tijd beschikbaar? Dan bieden we je een bijbaan aan. 

Wat verdien ik?

Je gaat aan de slag in een functie en bij een wijkteam die aansluit bij je wensen, opleiding en ervaring. Je krijgt een bij de functie passend salaris conform de cao Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Naast je salaris krijg je een eindejaarsuitkering (8,33%)  én vakantiegeld (8%).Klik hier voor een overzicht van het salaris per functiegroep. 

Ik meld me graag aan voor een vakantiebaan!

Leuk! Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar vakantiewerk@zonnehuisgroepnoord.nl. Vermeld het wijkteam waar je graag zou willen werken, welke studie je volgt, of je al diploma's hebt en in welk leerjaar je zit. Uiteraard zijn je persoonlijke gegevens (naam, telefoonnummer, woonplaats) ook erg handig voor ons om te weten. Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een appje via 06 15 28 73 70 (bellen mag ook).

 Liever flexibel aan de slag?