Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundig Specialist

Word jij één van onze verpleegkundig specialisten?

Als verpleegkundig specialist lever je een belangrijke bijdrage aan onze ambitie om de zorg voor kwetsbare ouderen binnen Zonnehuisgroep Noord verder te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van behandelaars bij Zonnehuis Experts. De functie is nog in ontwikkeling in onze organisatie, aan jou de uitdaging om deze nieuwe rol vorm te geven. Spreekt dit je aan? Lees wat wij te bieden hebben.


Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist verleen je medische zorg voor enkelvoudige, veel voorkomende aandoeningen en voor complexe problemen binnen een beperkt gebied. Je levert een waardevolle bijdrage vanuit jouw vakgebied. Je zult worden ingezet op één of meerdere locaties van Zonnehuisgroep Noord waar chronische zorg wordt geboden.

Je bent:

 • In bezit van het diploma Verpleegkundig Specialist (master opleiding advanced nursing practice)
 • BIG-geregistreerd
 • Ervaren in de ouderenzorg
 • In het bezit van een rijbewijs en auto
 • Bekend met richtlijnen, regels en protocollen binnen jouw vakgebied
 • Oplossingsgericht, zelfstandig en klant- en resultaatgericht
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk


Wie zijn wij?

Het team van Zonnehuis Experts, onderdeel van Zonnehuisgroep Noord, bestaat uit bewegings-,ergo-, fysio- en muziektherapeuten, GZ-psychologen, logopedisten, diëtisten en maatschappelijk werkers. Daarnaast kan de huisarts bij de specialist ouderengeneeskunde een advies of consult aanvragen. De kracht van Zonnehuis Experts is de multidisciplinaire samenwerking. De praktijk leert dat behandeling en begeleiding vaak met één specialist begint. Hij of zij komt bij een oudere thuis om samen met hem of haar, familie of mantelzorger, af te spreken welke behandeling er nodig is. Deze behandeling kan thuis of op onze locaties in Appingedam of Zuidhorn gegeven worden. Daarnaast kunnen, indien nodig, andere behandelaars van Zonnehuis Experts of thuiszorg van Zonnehuis Thuis worden ingeschakeld.


Vakgroepen en expertise

Onze kracht ligt in de multidisciplinaire samenwerking en kennisdeling die organisatie- en regio-overstijgend is. In de 1e lijn werken we intensief samen met alle huisartsen en ziekenhuizen in de regio. De vakgroepen van Zonnehuisgroep Noord, de Zonnehuis Experts, werken vanuit twee regionale behandelcentra, Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn en Zonnehuis Solwerd in de regio Delfzijl-Appingedam.


Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in team van energieke en betrokken collega’s. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, wij denken aan een dienstverband van maximaal 32 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 60 (maximaal €4.583,96 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Meer informatie en solliciteren

Stuur je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl, onder vermelding van vacaturenummer 19.036.

Voor meer informatie kun je bellen met Mirjam Wijma (management assistent van Harm Buchholtz, manager a.i. Zonnehuis Experts) op telefoonnummer 06-31770853. Wil je eerst een dag meelopen? Neem ook dan contact op met Mirjam.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Liever flexibel aan de slag?