Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundig Specialist voor de Beademingszorg in Zuidhorn

Ben jij een specialist in beademingszorg?

Bij Zonnehuis Experts, dé behandeldienst van Zonnehuisgroep Noord, kan je deel uitmaken van een ambitieus multidisciplinair team van behandelaars waarbij je als Verpleegkundig Specialist een verantwoordelijke rol krijgt. Zonnehuis Experts is in ontwikkeling op het gebied van taakdelegatie, waardoor nauwe samenwerking met je team essentieel is. Aan jou de uitdaging om dit mede verder vorm te geven. Spreekt dit je aan? Lees wat wij te bieden hebben.


Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist mag je zelfstandig bepaalde medische taken uitvoeren. Je bent een expert op jouw vakgebied en je gaat zelfstandig een behandelrelatie aan met de cliënt. Je verleent medische zorg voor zowel enkelvoudige, veel voorkomende aandoeningen maar ook voor complexe problemen binnen de beademingszorg. Hierbij werk je op het grensgebied van de verpleegkunde en de geneeskunde. Je bent, samen met jouw collega verpleegkundigen, de continue factor in de beademingszorg. Daarnaast werk je in de dagelijkse praktijk samen met artsen en specialisten ouderengeneeskunde om onze cliënten optimale zorg te verlenen.


Jij:

 • Hebt een Master in Advanced Nursing Practice (MANP) en specifieke ervaring met beademingszorg

 • Bent BIG-geregistreerd

 • Bent bekend met richtlijnen, regels en protocollen binnen jouw vakgebied

 • Hebt een oplossingsgerichte, zelfstandige en klant- en resultaatgerichte werkhouding

 • Bent een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk


Werkomgeving

Je maakt onderdeel uit van de behandeldienst in Zuidhorn (Zonnehuis Experts). In Zuidhorn leveren wij topzorg op het gebied van chronische beademing. Het Centrum voor Chronische Beademing (CCB) richt zich met name  op een complexe patiëntengroep. De combinatie van 24-uurs patiëntbewaking, hoog gekwalificeerde medische beademingszorg en –behandeling en maximale inzet op welzijn voor de cliënt levert een uniek zorgconcept. Onderdeel daarvan is dat we  cliënten proberen te ontwennen van de beademing en het revalidatie proces verder faciliteren.  Onze kracht ligt in deze multidisciplinaire samenwerking en kennisdeling die organisatie- en regio-overstijgend is. Tevens werken we intensief samen met het Centrum voor Thuis Beademing van het UMCG.


Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een team van energieke en betrokken collega’s. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, wij denken aan een dienstverband van maximaal 32 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 60 (maximaal €4.583,96 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Je krijgt een passend scholingsbudget, zodat je kan voldoen aan de gestelde vereisten die passend zijn bij de verpleegkundig specialist als zorgprofessional.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden


Wil je direct solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV vóór maandag 28 oktober 2019 naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl, onder vermelding van vacaturenummer 19.079.

Voor meer informatie kun je bellen met Mirjam Wijma (consulent behandeldienst) op telefoonnummer 06-31770853. Wil je eerst een dag meelopen? Neem ook dan contact op met Mirjam.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Liever flexibel aan de slag?