Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige | Centrum voor Chronische Beademing

Word specialist in de beademingszorg! 

Ben jij een verpleegkundige met pit en op zoek naar een uitdagende baan waarin je specialistische klinische zorg kan combineren met een visie op wonen en welzijn? Dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen. Het Centrum voor Chronische Beademing (CCB), onderdeel van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn, biedt jou een unieke werkplek waar je opgeleid wordt tot een specialist in (chronische)beademing.  
 

Wie zijn wij? 

Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn levert topzorg op het gebied van (chronische)beademing en revalidatie. Het Centrum voor Chronische Beademing (CCB) heeft een zorgconcept dat zich richt op een complexe patiëntengroep die veelal rechtstreeks van de IC komt en invasief of non-invasief beademd wordt. De combinatie van 24-uurs patiëntbewaking, hooggekwalificeerde medische beademingszorg en –behandeling en maximale inzet op welzijn voor de patiënt levert dit unieke zorgconcept. Ook bieden we een programma om patiënten te ontwennen en te revalideren van de beademing. Om deze beademingszorg te kunnen bieden, is het nodig om de kennis, vaardigheden (kunde) en kwaliteit te borgen door middel van opleiding. 
 

Unieke topzorg zoekt unieke verpleegkundigen! 

Als verpleegkundige ben jij in staat en specialistische en technische zorg snel aan te leren. Je werkt in de complexe beademingszorg, daarnaast heb je overstijgende zorgtaken en de drive om te werken aan innovatie en kwaliteitsverbetering. Je houdt van een uitdaging in een organisatie die koerst op doorontwikkeling en (mogelijk) uitbreiding van het beademingscentrum.  
 

Wat ga je doen? 

Als verpleegkundige breng je de zorgvraag op een efficiënte en klantgerichte wijze in kaart en voert deze uit. Tevens stel je in multidisciplinaire samenwerking een behandelplan op en bespreek je dit met de cliënt en familie/mantelzorgers. Je houdt deze bij en draagt er zorg voor dat vanuit verschillende disciplines input geleverd wordt. Jij kunt kwaliteitsverbeteringen doorvoeren en krijgt je collega’s hierin mee en durft je collega’s ook aan te spreken op naleven van gemaakte afspraken. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige.  
 

Verder ben je: 

 • In het bezit van een verpleegkundig diploma (HBO heeft voorkeur) 
 • Leergierig en gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen.  
 • Bekwaam en bevoegd in de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen (BIG). (ziekenhuiservaring is een pré)  
 • Toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je initiatief neemt en wilt werken aan kwaliteit van (woon)zorg.   
 • In staat de kwaliteit van zorg te borgen 
 • Oplossingsgericht, zelfstandig en je werkt klant- en resultaatgericht 
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk 
 • Enthousiast om het CCB samen met jouw team naar het volgende level te brengen

  

Wat hebben wij jou te bieden? 

We bieden je een baan met veel afwisseling, scholingsmogelijkheden (interne scholing voor beademingszorg is verplicht) kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten in een betrokken team.  

 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week. Bij goed functioneren kan het contract ook eerder dan een jaar worden omgezet in onbepaalde tijd.
 • Een verbreding van je kwaliteiten als verpleegkundige middels een scholing in de beademingszorg van een half jaar. 
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.264,29 per maand bij een fulltime dienstverband) met uitzicht op FWG 50 na het behalen van de beademingscompetenties (maximaal € 3.707,64 per maand bij een fulltime dienstverband).      
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. 
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan. 

 

Meer informatie en solliciteren?  

Voor meer informatie kun je bellen met Heidi Schulkes (Clustermanager) via telefoonnummer 06-15215971 of een coördinerend verpleegkundige van het CCB via telefoonnummer 0594-505455 (tijdens kantooruren).  

Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV voor donderdag 22 oktober a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 20.122.  
De sollicitatiegesprekken worden gepland op donderdagmiddag 29 oktober 2020. 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

Liever flexibel aan de slag?