Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige met coördinerende taken voor de Revalidatie in Zuidhorn

Help jij onze cliënten te revalideren?

Ben jij een deskundige verpleegkundige, heb je affiniteit met revalidatie en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan is de GRZ afdeling van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn dé werkplek voor jou! Geen dag is hier hetzelfde, de afwisseling maakt de uitdaging!

Jij bent:

 • Toe aan een nieuwe uitdaging in een rol waarin je coördinerende taken mag uitvoeren rondom de zorg voor onze cliënten
 • Een pittige verpleegkundige met meerdere jaren werkervaring
 • Goed in staat om advies en ondersteuning aan je collega’s te bieden bij complexe zorgvragen


Jouw werkdag

Om 7 uur start jouw werkdag op de revalidatie afdeling. Na de overdracht van je collega start je met het maken van een dag planning voor jezelf. De dynamiek op de afdeling vraagt om een continue tijdsbewaking van je taken die zowel verpleegkundig als coördinerend zijn. De zorg voor jouw cliënten staat uiteraard op één. Daarom ga je als eerste even bij meneer de Jong langs om pijnmedicatie te geven. Hij heeft slecht geslapen vanwege de pijn aan zijn been. De rest van de ochtend verzorg je de andere revalidanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan hun revalidatie trajecten, super dankbaar werk!

Aan het einde van de ochtend ga je richting kantoor om een MDO voor te bereiden in overleg met mevrouw Stokhorst en haar familie. Na de lunch vraagt een collega je de hechtingen van meneer Vos eruit te halen. Hij is opgelucht dat zijn wond zo goed geneest en morgen weer lekker naar huis mag! Na een aantal opname gesprekken met nieuwe cliënten bereid je tot slot het ontslag van meneer Vos morgen voor. Rond 14.30 uur is het tijd om de overdracht voor je collega die de avond doet voor te bereiden. Met een voldaan gevoel sluit jij je werkdag af!


Dit vragen we van jou

 • Je bent in het bezit van het diploma MBO-V of gelijkwaardig
 • Je stelt het werkplan op in nauwe samenspraak met de cliënt. Je monitort deze en draagt er zorg voor dat vanuit de verschillende disciplines input geleverd wordt.
 • Je verricht alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden in complexe situaties
 • Je geeft functionele aanwijzingen aan je collega’s
 • Je waarborgt de planning, coördinatie en continuïteit in wisselende diensten
 • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden


Ons aanbod

Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken is nieuw voor onze teams maar betekent wel vrijheid in de invulling van je functie als verpleegkundige en nauwe samenwerking binnen je team. We zijn samen op expeditie gegaan om deze zelfstandige werkwijze vorm te gaan geven, ga jij met ons mee?

 • Je krijgt per direct een vast contract
 • We bieden een dienstverband van 28 uur per week
 • Je werkt voornamelijk in dagdiensten en af en toe een avond- of nachtdienst
 • De functie van Verpleegkundige is ingeschaald in functiegroep FWG 45 van de CAO VVT, dit is maximaal € 3.153,90 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
 • We bieden diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-academy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Willy Staal (verzorgende-IG GRZ) via telefoonnummer 0594 508 431. Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV voor maandag 3 juni a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 19.058. De sollicitatiegesprekken worden gepland in week 23.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Liever flexibel aan de slag?