Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundigen en Verzorgenden IG | Revalidatie Zuidhorn |SPOED!


Help jij onze cliënten te revalideren?

Ben jij een deskundige verzorgende IG of Verpleegkundige en ben je direct beschikbaar? Dan heeft het Revalidatiecentrum in Zuidhorn jou nodig! Wij zoeken met spoed meerdere nieuwe collega’s. Wij breiden tijdelijk uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen het coronavirus!


Wie ben jij en wat ga je doen?

Als iemand na een ziekenhuisopname aanvullende zorg en/of behandeling nodig heeft, kan hij of zij in Zuidhorn of Delfzijl revalideren. Als verzorgende IG of verpleegkundige ondersteun jij de revalidanten op een professionele wijze bij herstel na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie, ongeval, ziekte of beroerte. Zodat de revalidant na het revalidatietraject weer zo goed en zo snel mogelijk zelfstandig kan functioneren.

  •  Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige
  • Jij vindt, net als wij, dat de revalidant centraal staat
  • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden

Aan de slag voor ons Revalidatiecentrum in Zuidhorn?

Bij Zonnehuisgroep Noord werken we ‘samen vanuit eigen kracht’. We passen de zorg aan op de behoeften van onze revalidanten en stimuleren ze om zoveel mogelijk de dagelijkse bezigheden op eigen kracht te doen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan het levensgeluk van onze revalidanten en daar doen we het voor!


Ons aanbod

Een fijne werkomgeving in een zelf organiserend team. Geef jij aan hoeveel uren je kan werken? Dan kijken wij hoe we dit passend kunnen maken! Contract afspraken maken we in overleg, inschaling in FWG 35 (Verzorgende IG) of FWG 45 (Verpleegkundige).


Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie bel je met Yolande van Dijken (Clustermanager) op telefoonnummer 06 11810571 of Marjel Kuiper (Werving & Selectie) op telefoonnummer 06 52797825. Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV zo spoedig mogelijk naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 20.044.

Let op! Sollicitatiegesprekken worden op dit moment via Skype gepland. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek sturen we je per e-mail een link met de datum en het tijdstip waarop we je graag via een video conferentie zouden willen spreken. Uiteraard kunnen we je, indien nodig, uitleg geven over de werkwijze van Skype.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Liever flexibel aan de slag?