Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG | Flex |Revalidatie Zuidhorn

Help jij onze revalidanten te revalideren?

Ben jij een deskundige verzorgende IG, heb je affiniteit met revalidatie en vind je het geen probleem om flexibel te werken? Dan is de GRZ afdeling van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn dé werkplek voor jou! Geen dag is hier hetzelfde, de afwisseling maakt de uitdaging!


Wie ben jij en wat ga je doen?

Als iemand na een ziekenhuisopname aanvullende zorg en/of behandeling nodig heeft, kan hij of zij in Zuidhorn of Appingedam revalideren. Als verzorgende IG ondersteun jij de cliënten op een professionele wijze bij herstel na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie, ongeval, ziekte of beroerte. Zodat de cliënt na het revalidatietraject weer zo goed en zo snel mogelijk zelfstandig kan functioneren.

  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG
  • Jij vindt, net als wij, dat de cliënt centraal staat
  • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden


Aan de slag voor de Geriatrische Revalidatie Zorg?

Bij Zonnehuisgroep Noord werken we ‘samen vanuit eigen kracht’. We passen de zorg aan op de behoeften van onze revalidanten. Zij bepalen zelf wat ze met de revalidatie willen bereiken. Niet de klacht, maar de kracht van onze revalidanten staat hierin centraal. Wat voor hem of haar belangrijk en haalbaar is om zo snel mogelijk weer naar huis te kunnen. Bijvoorbeeld traplopen als de revalidant thuis boven slaapt of zelfstandig koken. De eigen revalidatiedoelen zijn het uitgangspunt voor onze behandelaars en zorgmedewerkers.  


Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een positief ingesteld team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat flexibel werken volgens rooster in alle diensten.

  • Per direct een vast contract
  • We denken aan een dienstverband van ca. 12 uur per week, het aantal te werken uren is bespreekbaar
  • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 35 (maximaal € 2.668,93 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-academy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie bel je met Jeanet Schutter (Teamleider) op telefoonnummer 06 11306585. Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV voor donderdag 9 januari a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 19.122.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Liever flexibel aan de slag?