Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG of Verpleegkundige Gerontopsychiatrie in Zuidhorn

Is de specialistische verpleeghuiszorg helemaal jouw ding?

Ben jij een deskundig verpleegkundige of verzorgende IG en heb je affiniteit met gerontopsychiatrie? Het werk binnen de gerontopsychiatrie is elke dag weer anders en vraagt van jou veel creativiteit en deskundigheid in de omgang met cliënten. Ben jij in staat om met sensitiviteit, fijnzinnigheid en humor voor een prettige en veilige sfeer in de woning te zorgen? Wij hebben een leuke uitdaging voor je!


Aan de slag voor de gerontopsychiatrie?

De gerontopsychiatrie is een woonvorm voor mensen met chronische psychiatrische aandoeningen, die de grip op hun leven kwijt zijn. Dit in combinatie met een lichamelijke zorgvraag.

De cliënten beschikken allemaal over een eigen appartement. Je gaat aan de slag bij één van de drie leefmilieus waar de zorg en begeleiding vooral individueel gericht is of in een kleine groep. Structuur, duidelijkheid en houvast zijn belangrijke ingrediënten van het leefmilieu waar de cliënten wonen. We proberen een waardevolle relatie op te bouwen met de cliënten die op onze begeleiding en zorg zijn aangewezen en aan te sluiten op wie de ander is.


Wie ben jij?

Een zelfstandige, betrokken en ervaren verpleegkundige of verzorgende IG met hart voor de cliënt. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. Je hebt een duidelijke affiniteit met persoonsgerichte zorg die je uitdraagt in je dagelijkse werk.


Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige of verzorgende IG, bij voorkeur met een vooropleiding spw of vergelijkbaar
 • Je beschikt over enige jaren ervaring in de zorg
 • Je hebt specifieke affiniteit met de doelgroep en beschikt over de daarbij passende competenties
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met cliënten en collega’s
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken


Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een positief ingesteld team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

 • Per direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden
 • We bieden bij de gerontopsychiatrie een dienstverband tussen 16 en 20 uur per week (minder is ook mogelijk). Wil je graag meer uren werken? Geef dit dan aan in je brief, er zijn verschillende mogelijkheden binnen de organisatie!
 • Een salaris volgens de CAO VVT:
 • Verzorgende IG: FWG 35 (maximaal € 2.668,93 per maand bij een fulltime dienstverband) Verpleegkundige: FWG 45 (maximaal € 3.153,90 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik
 • van de e-academy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Meer informatie

Voor meer informatie bel je met Carolien Hamburger (clustermanager), te bereiken via  telefoonnummer: 0594 508508 of met Alida Oosterveld (zorgcoördinator), via telefoonnummer 0594 508425.


Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief met CV vóór maandag 25 maart a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 19.014.

 Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Liever flexibel aan de slag?