Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG voor de revalidatie in Zuidhorn

Help jij onze cliënten te revalideren?

Ben jij een deskundige verzorgende IG, heb je affiniteit met revalidatie en vind je het geen probleem om voornamelijk in de avond en nacht te werken? Dan is de GRZ afdeling van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn dé werkplek voor jou! 


Wie ben jij en wat ga je doen?

Als iemand na een ziekenhuisopname aanvullende zorg en/of behandeling nodig heeft, kan hij of zij in Zuidhorn of Appingedam revalideren. Als verzorgende IG ondersteun jij de cliënten op een professionele wijze bij herstel na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie, ongeval, ziekte of beroerte. Zodat de cliënt na het revalidatietraject weer zo goed en zo snel mogelijk zelfstandig kan functioneren.

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG
 • Jij vindt, net als wij, dat de cliënt centraal staat
 • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden


Aan de slag voor de Geriatrische Revalidatie Zorg?

Bij Zonnehuisgroep Noord werken we ‘samen vanuit eigen kracht’. We passen de zorg en behandeling aan op de behoeften van onze revalidanten en stimuleren ze om zoveel mogelijk de dagelijkse bezigheden op eigen kracht te doen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan het levensgeluk van onze revalidanten en daar doen we het voor!


Ons aanbod

Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken is nieuw voor onze teams maar betekent wel vrijheid in de invulling van je functie als verzorgende IG en nauwe samenwerking binnen je team. We zijn samen op expeditie gegaan om deze zelfstandige werkwijze vorm te gaan geven, ga jij met ons mee?

 • Je krijgt per direct een vast contract
 • Geef jij aan hoeveel uren je kan werken? Dan kijken wij of we dit passend kunnen maken!
 • Je werkt zowel in dag- als (voornamelijk) avond- en nachtdiensten.
 • De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in functiegroep FWG 35 van de CAO VVT, dit is maximaal € € 2.668,93 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
 • We bieden diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het
 • van de e-academy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie bel je met Jeanet Schutter (Locatiemanager a.i.) op telefoonnummer             06 11 30 65 85. Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV voor maandag 25 maart a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 19.020.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Liever flexibel aan de slag?