Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG voor de Woonhaven Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn

Heb je affiniteit met dementerende ouderen?

En, ben jij op zoek naar een werkplek waar je als verzorgende met deze doelgroep mag werken? Dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen. De Woonhaven, onderdeel van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn, biedt jou een werkplek waar je met je hart mag zorgen voor onze cliënten!


Wie zijn wij?

In De Woonhaven Oostergast wonen 84 cliënten op kleinschalige basis. Met 7 deskundige zorgteams proberen we geborgenheid, rust en stabiliteit aan onze bewoners te bieden. Wij verdiepen ons in de levensloop, het karakter en de gewoontes van de bewoner, van zowel nu als vroeger. Zij krijgen ondersteuning om de dingen te doen die ze thuis gewend waren.

 

Wie ben jij?

Een zelfstandige enthousiaste medewerker met hart voor de cliënt. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat. Als verzorgende breng je de zorgvraag op een efficiënte en klantgerichte wijze in kaart en voert deze uit. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit tijdens je werk.


Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG

 • Je bent bekwaam in de verpleegtechnische handelingen

 • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht

 • verder bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden

 • Je hebt een flexibele instelling en een open houding

 • Samenwerken in teamverband staat bij jou voor op


Wat bieden wij jou?

Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken is nieuw voor onze teams maar betekent wel vrijheid in de invulling van je functie als verzorgende IG en nauwe samenwerking binnen je team. We zijn samen op expeditie gegaan om deze zelfstandige werkwijze vorm te gaan geven, ga jij met ons mee? We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je werkt alle diensten.

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld (ca. 20 of 24 uur per week)
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 (maximaal € 2.668,93 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Meer informatie en solliciteren

Heb je vragen? Neem dan contact op met Ingrid Stiekema (Clustermanager ) op telefoonnummer 06 27 04 22 61. Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV voor maandag 25 maart a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 19.023.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Liever flexibel aan de slag?