Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG en Verpleegkundige

Jouw ideale baan? Die creëren we samen!

Verzorgende IG en Verpleegkundige opgelet: wat dacht je van een anders-dan-anders sollicitatieprocedure? Een eigenzinnige variant waarin we van jou willen weten waar je kracht en ambitie ligt, waar je van droomt en hoe jouw ideale baan eruit ziet. Maak dit kenbaar aan ons en vervolgens bespreken we samen of en hoe we hier, passend binnen de functie Verzorgende IG of Verpleegkundige, vorm en inhoud aan kunnen geven!  

In de basis werk je graag samen met een klein team met dezelfde passie voor de zorg. We geloven in eigen regie, zowel bij onze cliënten als bij jou als medewerker. Als jij in je kracht staat verleen je zorg met passie en dat is precies wat onze cliënten verdienen.
 

Jouw functie

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige in de thuiszorg bied je jouw cliënten optimale zorg in hun eigen vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Jouw collega’s staan niet letterlijk naast je op de werkvloer, dus je staat je mannetje en bent in staat direct en correct te handelen in iedere situatie. Gelukkig kan je altijd (telefonisch) op je collega’s terug vallen mocht dat nodig zijn.  

 • Je verleent zorg aan cliënten op basis van in het zorgplan vastgestelde afspraken
 • Je verricht verpleegtechnische handelingen op het niveau van verzorgende niveau 3 IG of verpleegkundige niveau 4
 • Je signaleert bijzonderheden, treedt in acute situaties handelend op en waarschuwt de arts
 • Je verzorgt de verslaglegging in het zorgdossier
 • Je neemt actief deel aan overlegsituaties, zoals cliëntbesprekingen en teamvergaderingen
 • Je hebt een actieve en positieve houding en een sterk inlevingsvermogen
   

Dit ben jij

Zelfstandig op pad gaan vind je heerlijk. Je houdt van de vrijheid en afwisseling in jouw functie. Jij hebt een hart voor het vak en begrijpt dat goede zorg meer is dan een takenlijst afwerken. Met oprechte aandacht voor de cliënt maak jij de dag de moeite waard, dat is waar je het voor doet! Verder ben jij: 

 • In het bezit van een diploma Verzorgende (IG) niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 of 5
 • Bekwaam in de verpleegtechnische handelingen en ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN
 • Bekend met richtlijnen, regels en protocollen ten aanzien van het vakgebied, of in staat je deze vlot eigen te maken en handelt vanuit een methodisch denk- en werkkader
 • Oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht
 • Een sociale persoonlijkheid
 • In het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer
   

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je werkt in een vast team maar bent ook bereid daar waar nodig bij te springen in andere teams in de regio. Je werkt volgens een basisrooster met onregelmatige diensten (ochtend, middag, avond en in de weekenden). We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee! 

 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd als blijkt dat we goed bij elkaar passen
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld
 • Een salaris volgens de CAO VVT:
 • Verzorgende IG: FWG 35 (maximaal € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Verpleegkundige: FWG 45 (maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!
   

Zonnehuis Thuis

Onze 12 thuiszorgteams zijn actief in de regio’s Westerkwartier (Zuidhorn, Grootegast, Leek en Marum), het DAL gebied (Delfzijl, Appingedam en Loppersum) en in de gemeente Midden-Groningen (Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer). We werken persoonsgericht en samen vanuit eigen kracht, waarbij we uitgaan van de eigen kracht van onze cliënten. Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken vraagt een hoge mate van flexibiliteit, (zelf)reflectie en eigenaarschap. Als medewerker krijg jij de kans om je breed te ontplooien en dagen we je uit om mee te denken over en actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van Zonnehuis Thuis.
 

Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief (waarin je je ideale baan schetst) samen met je CV voor donderdag 24 september, onder vermelding van vacaturenummer 20.110, naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl.

We verbinden je niet meteen aan een specifiek thuiszorgteam. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek onderzoeken we samen binnen welk thuiszorgteam jouw talent het beste tot zijn recht zou kunnen komen. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw persoonlijke wensen. 

Heb je nog vragen? Bel dan met Hester van Gorkum (clustermanager) via telefoonnummer 06-31996304 of met Eva Knapper (wijkverpleegkundige) via telefoonnummer 06-11046004.

Wil je een keer meelopen met een collega van de thuiszorg? Neem ook dan contact op met Hester of Eva. 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Liever flexibel aan de slag?