Huurwoningen

 

 

 

 

 

 

 

 

Huurwoningen

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over:

 


 

Sappemeer

Sappemeer, een dorp onderdeel van de gemeente Hoogezand-Sappemeer, is een levendig dorp op het gebied van sport en cultuur. Sappemeer biedt een gevarieerd aanbod van voorzieningen op het gebied van wonen, winkelen en recreatie. Hoogezand-Sappemeer heeft een dicht openbaar vervoersnet (bus/trein) en ligt dichtbij de stad Groningen.
 

Gebouw en voorzieningen

Deze appartementen zijn onderdeel van Zonnehuis St. Jozef en worden daarom ook wel inleunwoningen (in plaats van aanleunwoningen) genoemd. De appartementen zijn verdeeld over 4 bouwlagen. In totaal beschikt het gebouw over 42 inleunwoningen. Er is een kapsalon en een winkeltje met basisartikelen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar de winkel in Zonnehuis St. Jozef. Er is op dit moment geen restaurantfunctie. In de buurt van het gebouw zijn winkels, een apotheek en een opticien.
 

Indeling appartementen

U woont hier zelfstandig en u voert uw eigen huishouden. De appartementen zijn gelijkvloers en beschikken over een hal met eigen voordeur, woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en toilet. Een aantal hoek- en tussenwoningen zijn voorzien van een tweede slaapkamer en een inloopkast. De woningen op de begane grond beschikken over een terras.
 

Huurprijs en servicekosten

De huurprijs verschilt per appartement en bedraagt per 1 juli 2020 tussen de € 476,56 en € 569,81 per maand. Daarnaast betaalt u voor de servicekosten (bv. energie en glasbewassing van de gemeenschappelijke ruimte en een voorschot voor gas van de woning) een bedrag tussen de
€ 137,30 en € 207,30 per maand.

 

Adres

Noorderstraat 142
9611 AN Sappemeer

 

Meer weten of een afspraak maken?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Hoekstra Vastgoedbeheer, afdeling Zorgvastgoed, via telefoonnummer:
058 233 73 32 of via e-mail: info@wonenpluszorg.nl.

 

 

Lees meer over:

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op

© Zonnehuisgroep Noord