Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Summerschool | word Zorgassistent!

Volg jij momenteel het 1e leerjaar van een zorgopleiding (bijvoorbeeld Verzorgende IG of Verpleegkundige)? Wil je graag werkervaring opdoen in de praktijk deze zomer én lekker bijverdienen? Dan hebben wij een super leuk aanbod voor je! 

LET OP: We hebben nog maar een paar plekken beschikbaar! Je kan je nog aanmelden voor dinsdag 16 juni a.s. VOL = VOL!


Ons aanbod

Je kan gratis deelnemen aan de Summerschool waarbij je wordt opgeleid tot zorgassistent! Na de scholing wordt je ingezet als zorgassistent inclusief bijpassend salaris.

  • We bieden je een e-learning gecombineerd met een (1 daagse) klassikale scholing in Zuidhorn of Delfzijl
  • Na afronding van de scholing ontvang je een certificaat 
  • Je wordt goed ingewerkt door een ervaren zorgcollega op de locatie waar je gaat werken
  • Je gaat aan de slag binnen een woonzorg- of verpleeghuislocatie bij jou in de buurt


Wat ga ik als zorgassistent doen?

Je gaat het zorgteam ondersteunen met diverse werkzaamheden. Je helpt de bewoners bijvoorbeeld met wassen en aankleden en zorgt ervoor dat de bedden netjes worden opgemaakt. Daarnaast werk je mee in de huiskamer waar bewoners samen komen. Je doet gezellig een spelletje met ze en verzorgt samen met je collega’s de maaltijden, dekt de tafel, verzorgt koffie en thee etc...


Waar kan ik aan de slag?

We hebben diverse woonzorg- en verpleeghuislocaties in de provincie Groningen. Klik hier voor een overzicht van onze locaties. We overleggen samen met jou voor welke locatie je aan de slag gaat.


Hoeveel kan ik werken?

Tijdens de zomerperiode gaan veel van onze collega’s genieten van een welverdiende vakantie. Jij vangt deze periode op en zorgt ervoor dat onze cliënten een zomer beleven waarin de zorg optimaal wordt voortgezet. De uren en dagen die je werkt leggen we in overleg met jou vast. Belangrijk is wel dat je minimaal 3 aangesloten weken beschikbaar bent.


Wat verdien ik?

Je gaat na de Summerschool aan de slag in de functie van afdelingsassistent zorg op een locatie die voor jou, qua reisafstand, het meest passend is. Je krijgt een bij de functie passend salaris conform de cao Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).

  • De functie van afdelingsassistent zorg is ingeschaald in FWG 15, hiermee verdien je ca. €10 tot €11 per uur.
  • Naast je salaris krijg je een eindejaarsuitkering (8,33%)  én vakantiegeld (8%).


Ik meld me graag aan voor de Summerschool!

Leuk! Je kan je aanmelden door voor dinsdag 16 juni a.s. een mailtje te sturen naar vakantiewerk@zonnehuisgroepnoord.nl. Vermeld de locatie waar je graag zou willen werken, welke studie je volgt, of je al diploma's hebt en in welk leerjaar je zit. Uiteraard zijn je persoonlijke gegevens (naam, telefoonnummer, woonplaats) ook erg handig voor ons om te weten. Als je een CV hebt ontvangen we deze graag. Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een appje via 06 52 79 78 25 (bellen mag ook).