Summerschool | word Zorgassistent!

Ben je onlangs gestart of ga je binnenkort van start met een zorgopleiding (bijvoorbeeld Verzorgende IG of Verpleegkundige)? Wil je in de zomerperiode van 2022 graag werkervaring opdoen in de praktijk én lekker bijverdienen? Dan hebben wij een super leuk aanbod voor je!

Ons aanbod

 Je kan gratis deelnemen aan de Summerschool waarbij je wordt opgeleid tot zorgassistent! Na de cursus wordt je ingezet als zorgassistent inclusief bijpassend salaris. 

  • We bieden je een klassikale cursusdag gecombineerd met een e-learning (inclusief certificaat)
  • Je wordt goed ingewerkt door een ervaren zorgcollega op de locatie waar je gaat werken
  • Je gaat aan de slag binnen een woonzorg- of verpleeghuislocatie bij jou in de buurt

 

Wat ga ik als zorgassistent doen?

 Je ondersteunt collega's en bewoners met diverse werkzaamheden. Je helpt collega’s bijvoorbeeld bij het opmaken van bedden, opruimen van was of dekken van tafels. Met bewoners maak je een wandeling of gewoon een gezellig praatje. Daarnaast werk je mee in de huiskamer. Je doet bijvoorbeeld spelletjes met bewoners en helpt bij het eten en drinken. Dit doe je met passie en liefde. Jij zet al jouw skills in en kijkt hoe je hun dag ‘bijZONder’ maakt. 

 

Waar kan ik aan de slag?

We hebben diverse woonzorg- en verpleeghuislocaties in de provincie Groningen. Klik hier voor een overzicht van onze locaties. We overleggen samen met jou voor welke locatie je aan de slag gaat.

 

Hoeveel kan ik werken?

Tijdens de zomerperiode gaan veel van onze collega’s genieten van een welverdiende vakantie. Jij vangt deze periode op en zorgt ervoor dat onze cliënten een zomer beleven waarin de zorg optimaal wordt voortgezet. De uren en dagen die je werkt leggen we in overleg met jou vast. Belangrijk is wel dat je minimaal 3 aangesloten weken beschikbaar bent en minimaal 16 jaar oude bent.

 

Wat verdien ik?

Je gaat na de Summerschool aan de slag in de functie van afdelingsassistent zorg op een locatie die voor jou, qua reisafstand, het meest passend is. Je krijgt een bij de functie passend salaris conform de cao Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).

  • De functie van afdelingsassistent zorg is ingeschaald in FWG 15, hiermee verdien je ca. €12,- tot €13,- per uur.
  • Naast je salaris krijg je een eindejaarsuitkering (8,33%)  én vakantiegeld (8%).

 

Ik meld me graag aan voor de Summerschool!

Leuk! Klik op onderstaande button om je aan te melden.


 Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een appje via 06 52 79 78 25 (bellen mag ook).

 

Liever flexibel aan de slag?