Uitslagen onderzoeken

Tevredenheid cliënten van een Zonnehuis of Woonhaven

Eind 2019 heeft Zonnehuisgroep Noord een tevredenheidsonderzoek gehouden onder cliënten en hun vertegenwoordigers. In het onderzoek hebben we gevraagd naar de ervaringen van onze cliënten en hun vertegenwoordigers met persoonsgerichte zorg, de wasservice en de schoonmaak.

De cliënten en hun vertegenwoordigers hebben de zorg- en dienstverlening van Zonnehuisgroep Noord over het algemeen positief beoordeeld. Van de cliënten beveelt maar liefst 70% Zonnehuisgroep Noord aan met een 8, 9 of 10. Bij cliëntvertegenwoordigers is dit 66%. Een heel mooi resultaat, waar we als organisatie heel blij mee zijn.

Uiteraard geven cliënten en hun vertegenwoordigers ook verbeterpunten aan. Wij nemen deze verbeterpunten ter harte en zullen zorgvuldig afwegen op welk manier we de zorg voor onze cliënten verder kunnen verbeteren.


Revalidatie en thuiszorg

In september 2019 hebben we een tevredenheidsonderzoek gehouden onder cliënten van Zonnehuis Thuis. In het onderzoek hebben we gevraagd naar de ervaringen van onze cliënten met onze zorgverleners. De cliënten van Zonnehuis Thuis beoordeelden de zorgverleners positief. Van de cliënten beveelt maar liefst 100% Zonnehuis Thuis aan. Daarnaast geeft 85% van de cliënten een 8, 9, of 10 als cijfer.

Op de Revalidatie afdelingen voeren we continu onderzoek uit. In 2019 beveelt 68% van de ondervraagde cliënten Zonnehuisgroep Noord aan met een 8, 9 of 10.
 

Vrijwilligers

In 2018 hebben we onze vrijwilligers gevraagd naar hun tevredenheid met betrekking tot het vrijwilligerswerk dat zij uitvoeren. Op de stelling: 'Het vrijwilligerswerk dat ik doe ervaar ik als zinvol' gaf 97% van de vrijwilligers aan het hiermee eens te zijn. Verder vindt 93% het vrijwilligerswerk leuk om te doen.

Resultaten tevredenheidsonderzoek vrijwilligers

 

 

Deel uw ervaring: