Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Uitslagen onderzoeken

Tevredenheid cliënten van een Zonnehuis of Woonhaven

Eind 2017 hebben we een cliënttevredenheidsonderzoek gehouden onder cliënten van een Zonnehuis of Woonhaven en hun vertegenwoordigers. Zowel cliënten als hun vertegenwoordigers hebben Zonnehuisgroep Noord positief beoordeeld. Van de cliënten beveelt maar liefst 71% Zonnehuisgroep Noord aan met een 8, 9 of 10. Bij cliëntvertegenwoordigers is dit zelfs 81%. Cliënten geven medewerkers gemiddeld een 8, cliëntvertegenwoordigers geven medewerkers gemiddeld een 8,1. Een heel mooi resultaat, waar we als organisatie heel blij mee zijn.

Uiteraard geven cliënten en hun vertegenwoordigers ook verbeterpunten aan. Wij nemen deze verbeterpunten ter harte en zullen zorgvuldig afwegen op welk manier we de zorg voor onze cliënten verder kunnen verbeteren.

Eind 2018 hebben we opnieuw een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd. De resultaten hiervan zullen binnenkort worden gepubliceerd.


Revalidatie en thuiszorg

Verder hebben we in 2016 een tevredenheidsmeting gedaan onder cliënten van Zonnehuis Thuis. De cliënten van Zonnehuis Thuis beoordeelden de thuiszorg met een 7,8. Eind 2018 is er een nieuw tevredenheidsonderzoek gedaan onder de thuiszorg cliënten. De resultaten hiervan zullen binnenkort worden gepubliceerd.

Op de Revalidatie afdelingen voeren we continu onderzoek uit. In 2018 beveelt 62% van de ondervraagde cliënten Zonnehuisgroep Noord aan met een 8,9 of 10.

Vrijwilligers

In 2018 hebben we onze vrijwilligers gevraagd naar hun tevredenheid met betrekking tot het vrijwilligerswerk dat zij uitvoeren. Op de stelling: 'Het vrijwilligerswerk dat ik doe ervaar ik als zinvol' gaf 97% van de vrijwilligers aan het hiermee eens te zijn. Verder vindt 93% het vrijwilligerswerk leuk om te doen.

Resultaten tevredenheidsonderzoek vrijwilligersDeel uw ervaring: