Wij groeien! Kom jij ons zorgteam versterken?

Wij zoeken hartverwarmers, aanpakkers en regelaars die mee willen bouwen aan uitbreiding van de woonzorgappartementen. Gaat jouw hart al sneller kloppen? Kijk snel welke vacatures wij open hebben staan:

  • er zijn momenteel geen vacatures

Jelly Kampen (werkt al meer dan 40 jaar bij Zonnehuis Oostergast): “Bij ons heb je een grote diversiteit aan bewoners. De een heeft een lichamelijke zorgvraag, de ander een geestelijke. Je hebt te maken met zowel verpleeghuiszorg als verzorgingshuiszorg. In ons team kom je in een warm bad. We zijn serieus als we serieus moeten zijn, maar een geintje hoort er ook zeker bij.

 

Laat je inspireren door ervaringsverhalen van jouw toekomstige collega's

  
  

 

 

 

Jij bent...

  • Als zorgmedewerker ondersteun je onze cliënten bij verschillende zorgvragen vanuit een vastgesteld zorgleefplan. Eigen regie van de cliënt vormt hierbij het uitgangspunt. Samen met de cliënt en eventuele familie bekijk je wat er mogelijk is en hoe leefgewoonten gefaciliteerd kunnen worden.
  • Je durft out-of-the-box te denken.
  • Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat en creëer je een fijne leefomgeving waarin je écht iets kan betekenen voor de ander.
  • De cliënten die je verzorgd hebben een zeer gevarieerde zorgvraag, denk hierbij aan somatische klachten tot lichte dementie. Bij de ene cliënt ben je er alleen voor iets kleins zoals steunkousen aantrekken, terwijl de andere bewoner veel meer zorg nodig heeft.
  • Je houdt van werken in een team waar collega’s voor elkaar klaar staan en waar een fijne werksfeer is. 

Meer over onze woonzorgappartementen:

Onze woonzorgappartementen in Zuidhorn barsten uit hun voegen. Daarom breiden we uit! Een mooie ambitie en om dat te realiseren hebben we versterking nodig. Wil jij als zorgmedewerker van grote toegevoegde waarde zijn in de uitbreiding van de afdeling? En wil je graag onderdeel worden van een opbloeiend team? Dan is dit jouw baan.

In de woonzorgappartementen van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn bieden wij mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen 24-uurs zorg aan. In totaal hebben wij 60 ruime appartementen

Zonnehuis Oostergast

Onze moderne woonzorg- en verpleeghuislocatie ligt midden in de nieuwbouwwijk Oostergast, op loopafstand van het centrum van Zuidhorn en van het treinstation. Ongeveer 300 cliënten wonen tijdelijk of langdurig in diverse moderne gebouwen; individueel of in een groep. Mensen zo lang mogelijk de regie laten houden over hun eigen leven, in een aantrekkelijke, levendige omgeving. Dat is in een notendop de filosofie achter deze toonaangevende locatie.

Krijg jij al kriebels om bij ons van start te geen? Aarzel niet - en solliciteer nu!