Huurwoningen

 

 

 

 

 

 

 

 

Huurwoningen

 

 

 

 

 

 

 

 

Documenten

 


 

Zuidhorn

De appartementen in Oostergaststaete worden na een huuropzegging niet meer verhuurd, maar verkocht. Wilt u meer weten over het kopen van deze appartementen? Neem dan contact op met woningcorporatieWold & Waard via telefoonnummer 0594 - 512 161.

Zuidhorn, een prachtig dorp in het Zuidwesten van de provincie Groningen, op steenworp afstand van de stad Groningen. Het dorp telt ongeveer 7.000 inwoners en is door de treinverbinding met Groningen en Leeuwarden een belangrijk forensendorp. Zuidhorn heeft een ruim winkelaanbod en een prachtige omgeving om te lopen en fietsen.

Gebouwen en voorzieningen

In het oosten van Zuidhorn is een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Oostergast. Een gastvrije wijk voor alle leeftijdsgroepen. Wonen in Oostergast is leven in een groene omgeving met veel voorzieningen in de buurt zoals de bibliotheek, winkels en zorg. Het gemeentehuis en station voor bus en trein zijn op loopafstand.

Zonnehuisgroep Noord heeft in de wijk Oostergast kwalitatief hoogwaardige (zorg)woningen en een nieuw woonzorgcentrum gerealiseerd. Midden in de wijk staat het ‘Dorpsplein’, waar een levendig verenigingsleven plaatsvindt en ook de dagopvang en een activiteitencentrum is. U kunt gebruikmaken van de vele services zoals een wasservice, schoonmaak en maaltijden aan de huis. In de wijk zijn ook Zonnehuis Thuis en Zonnehuis Experts gevestigd. Dit zijn gespecialiseerde thuiszorgmedewerkers en behandelaars.

Indeling appartementen

Het appartementencomplex bestaat uit drie verdiepingen en is voorzien van een lift. De appartementen zijn zeer ruim en licht, levensloopbestendig en rolstoeltoegankelijk. Met een totaal woonoppervlak van circa 112 m2 bieden ze veel leefruimte, ruimte die u naar eigen smaak kan inrichten. Een duurzaam verwarmingssysteem zorgt voor vloerverwarming, warm water en koeling tijdens de zomermaanden.

Bij elk appartement hoort een eigen fietsenberging en optioneel een parkeerplaats. Er is een tuin aan de voorzijde van het appartementencomplex, waar bewoners heerlijk beschut kunnen genieten van het weer en waar ze elkaar kunnen treffen. 

Fotogalerij OostergastStaete

 

 

Documenten

 

 

 

 

 

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op

© Zonnehuisgroep Noord