Vrijwilligers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor


 

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger bent u van onschatbare waarde voor het welzijn van onze cliënten. U heeft uw eigen motieven, talenten en passies om te kiezen voor vrijwilligerswerk. Samen kijken we hoe die aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van cliënten.  
 

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht, een gesprekje, een wandeling of een bezoekje geeft veel plezier. De behoefte hieraan is groot. Medewerkers kunnen er niet altijd tijd voor maken. U kunt die extra aandacht geven, op een manier die bij u past. Het is niet de bedoeling dat u reguliere werkzaamheden van medewerkers vervangt.

Wij staan open voor wat u te bieden heeft. Als vrijwilliger krijgt u de mogelijkheid om samen te werken en plezierige contacten op te bouwen met bewoners of collega’s. U kunt van betekenis zijn en nieuwe ervaringen opdoen.

Als vrijwilliger kunt u bijvoorbeeld: 

  • Een boek, tijdschrift of de krant voorlezen
  • Samen koken of bakken
  • Helpen bij computergebruik
  • Klusjes in en om de woning van een cliënt
  • Helpen bij sport- en spelactiviteiten
  • Samen fietsen of wandelen
  • Halen en brengen naar activiteiten
  • Gastvrouw of -heer bij activiteiten
     

Interesse?

Neem dan vrijblijvend (telefonisch) contact op met de receptie van de locatie van uw voorkeur. De receptie kan u doorverwijzen naar een vrijwilligerscoördinator. Deze zal uw vragen beantwoorden en samen met u kijken naar activiteiten die passen bij uw voorkeur, talenten en tijd. U kunt ook kijken welke vacatures nu openstaan voor vrijwilligerswerk.


Tevredenheid vrijwilligers

In 2018 hebben we onze vrijwilligers gevraagd naar hun tevredenheid met betrekking tot het vrijwilligerswerk dat zij uitvoeren. Op de stelling: 'Het vrijwilligerswerk dat ik doe ervaar ik als zinvol' gaf 97% van de vrijwilligers aan het hiermee eens te zijn. Verder vindt 93% het vrijwilligerswerk leuk om te doen. Hieronder kunt u alle uitkomsten zien. 

 

 

 

 

Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor

 

 

 

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op

© Zonnehuisgroep Noord