Thuiszorg

 

 

 

 

 

 

Meer informatie?

 

Neem contact op met Zonnehuis Experts via:

Regio Delfzijl: 06 55 00 44 45

Regio Zuidhorn: 0594 508 508

 

Behandeling bij u thuis

Woont u zelfstandig en heeft u behandeling nodig? Wij kunnen u fysiotherapie, logopedie en ergotherapie bieden. Ook kunt u terecht bij een diëtist. De behandelaar komt in principe bij u thuis voor de behandeling. Soms is het noodzakelijk dat u naar onze behandellocatie  komt. Bijvoorbeeld omdat we daar de juiste apparatuur beschikbaar hebben. De behandellocaties bevinden zich in Zuidhorn en Delfzijl.

Behandelplan

De afspraken die wij met u maken over de behandeling leggen wij vast in het behandelplan. Hierin staat welke behandeling u nodig heeft en hoe we de behandeling vormgeven. We evalueren dit regelmatig samen met u en eventueel uw mantelzorger.

Samenwerken

De behandelaren werken onderling nauw samen. Indien het bijvoorbeeld nodig is dat er naast een fysiotherapeut ook een ergotherapeut bij u thuis komt, dan kunnen we dit snel onderling regelen. Daarnaast werken we samen met onze thuiszorg, huisartsen, ziekenhuizen en behandelaars die zelfstandige praktijken hebben.

Verwijzing

U heeft voor behandeling een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. Een verwijzing is voor een aantal zorgverzekeraars een voorwaarde voor eventuele vergoeding van de zorg. Indien de behandeling voor vergoeding in aanmerking komt, ontvangt u, afhankelijk van hoe u verzekerd bent, zelf een nota of deze nota gaat naar de zorgverzekeraar.

Contact

Wilt u meer weten over behandeling bij u thuis? Neem dan contact met ons op via:

Regio Westerkwartier
Zonnehuis Oostergast (Kompaan)
Atlasstraat 8, 9801 VA Zuidhorn
T 0594 508 508 
(ma t/m vrij 08.00 tot 17.00 uur)

Regio Eemsdelta
Zonnehuis BetingeStaete
Ede Staalstraat 1, 9933 KJ Delfzijl
T 06 55 00 44 45 
(ma t/m vrij 08.00 tot 17.00 uur)
E behandelteamdelfzijl@zonnehuisgroepnoord.nl

Meer informatie staat in onze folder.