GP | mooi en uitdagend

 

Wij maken elke dag de moeite waard,

voor elke cliënt. Daar doen we het voor.

 

 

 

 

GP | mooi en uitdagend

 

Wij maken elke dag de moeite waard, 

voor elke cliënt. Daar doen we het voor.

 

 

 

 

 

 

Lees meer over werken bij Zonnehuisgroep Noord:

Verhalen van onze medewerkers
 

 

Kom jij onze GP-teams versterken?

Het Centrum voor Gerontopsychiatrische (GP) zorg in Zuidhorn is uniek in de provincie Groningen. We bieden hier een beschermde woonomgeving met zorg en behandeling voor 52 ouderen met psychiatrische en lichamelijke problemen. Wonen, dagbesteding, zorg en behandeling zijn een geïntegreerd geheel, waardoor cliënten de best mogelijke zorg op het gebied van gerontopsychiatrie krijgen. Cliënten kunnen hier individueel wonen of in een woongroep, voor een korte of lange periode. Het centrum is onderdeel van Zonnehuis Oostergast.

Jij bent

Vindingrijk, zorgzaam en je voelsprieten aan… Een dag met onze cliënten met een psychiatrische zorgvraag is nooit hetzelfde. Samen met je team word je altijd uitgedaagd en regelmatig een spiegel voorgehouden. Jij draait je hand niet om voor cliënten met een combinatie van een psychische en somatische zorgvraag. Je zorgt voor een prikkelarme en voorspelbare omgeving en bent daarmee de stabiele factor in het leven van de cliënt. Lukt dat een keer niet? Dan zal je het merken! Dit maakt dat jij iedere dag het beste uit jezelf moet halen. Kom jij onze GP-teams versterken? Wij zoeken meerdere nieuwe collega’s die met de voeten in de klei staan! 

Wil je weten wat het werken in de gerontopsychiatrie zo mooi en uitdagend maakt? Lees de verhalen van jouw mogelijk toekomstige collega’s door op de afbeeldingen te klikken of bekijk meteen de openstaande vacatures.

Vacatures

 


 

Laat je inspireren door de ervaringsverhalen van GP collega's

 

 

 

 

 

Bekijk hier onze andere vacatures

 

Bewoner Gerontopsychiatrische zorg

Lees hier hoe een bewoner van GP de dagen kleurrijk maakt.

 

Lees meer over werken bij Zonnehuisgroep Noord:

Verhalen van onze medewerkers