Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Ben jij op zoek naar een afwisselende vakantie- of bijbaan?

Wil jij écht iets betekenen voor een ander en werkervaring opdoen in de ouderenzorg? Ga in de zomer als vakantiekracht voor ons aan de slag. Je krijgt in no-time een schat aan ervaring. En je verdient nog leuk ook! Je kunt aan de slag in verschillende functies, zowel op het gebied van zorg als facilitair. Volg je de opleiding Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan bieden we je meteen een bijbaan voor langere tijd aan. 

We hebben diverse woonzorg- en verpleeghuislocaties en wijkteams in de provincie Groningen. We overleggen samen met jou voor welke locaties en/of wijkteams je aan de slag zou kunnen!
Bijbaan: werken wanneer het jou uitkomt

Bij ons kun je per direct aan de slag op doordeweekse dagen of in het weekend. Dit kan dus overdag zijn of in de avond. Je werkt wanneer het jou het beste uitkomt, in overleg met jouw team is er veel mogelijk. In je schoolvakanties kun je eventueel meer werken.


Vakantiewerk

Tijdens de zomerperiode gaan veel van onze collega’s genieten van een welverdiende vakantie. Jij vangt deze periode op en zorgt ervoor dat onze cliënten een zomer beleven waarin de zorg optimaal wordt voortgezet. De uren en dagen die je werkt leggen we in overleg met jou vast. Belangrijk is wel dat je minimaal 3 aangesloten weken beschikbaar bent.


Wat ga je doen?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Als je bijvoorbeeld het eerste leerjaar van de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige hebt afgerond, mag je het zorgteam ondersteunen met diverse werkzaamheden zoals: kasten bijvullen, bedden opmaken, tafels dekken, schoonmaken. Zodra je je ADL stage succesvol hebt afgerond zou je al aan het werk mogen als Helpende op onze woonzorglocaties en na succesvolle afronding van het derde leerjaar gaan we je toetsen en mag je ingezet worden als Verzorgende IG met bijpassend salaris.


Wat verdien je?

Je gaat aan de slag in een functie en op een locatie en/of wijkteam die aansluit bij je wensen, opleiding en ervaring. Naast je salaris krijg je een eindejaarsuitkering (8,33%)  én vakantiegeld (8%). 


Opleiding

Voorwaarde

Functie

Salaris

Geen relevante zorgopleiding

Affiniteit met ouderen en minimaal 16 jaar oud

Keukenassistent, Restaurant Medewerker, Schoonmaker, Facilitair Medewerker

€ 9,80 - €13

per uur *

Helpende, Medewerker Maatschappelijke Zorg/ Verzorgende IG of

Verpleegkundige

1e leerjaar afgerond

Afdelingsassistent zorg

€10 - €13

per uur *

Medewerker Maatschappelijke Zorg/ Verzorgende IG

(ADL) Stage

2e leerjaar afgerond

Helpende

€11 - €15

per uur *

Medewerker Maatschappelijke Zorg/ Verzorgende IG

Vanaf 3e leerjaar **

Verzorgende IG

€11 - €17

per uur *

Verpleegkundige

niveau 4 of 6

(ADL) Stage

2e leerjaar

afgerond

Helpende

€11 - €15

per uur *

Verpleegkundige

niveau 4 of 6


Vanaf 3e leerjaar **


Verzorgende IG

€11 - €17

per uur *

* Je uiteindelijke salaris is afhankelijk van je leeftijd, achtergrond en ervaring

** Studenten in opleiding Verzorgende IG, MBO-V en HBO-V mogen vanaf leerjaar 3 als vakantiekracht ingeschaald worden als Verzorgende IG waarbij opgemerkt wordt dat de uit te voeren handelingen per student kunnen verschillen.  


Gezellige werkplek met veel voordelen

Wij bieden jou binnen één van onze ZonnehuizenWoonhavens of wijkteams een gezellige werkplek met veel voordelen:

  • Veel vrijheid en dankbaar werk
  • Ervaring opdoen binnen jouw vakgebied
  • Diverse locaties en wijkteams in de provincie Groningen
  • Goede toekomstmogelijkheden binnen onze organisatie
  • Flexibele werktijden 


Heb je interesse?

Leuk! Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar vakantiewerk@zonnehuisgroepnoord.nl. Vermeld de locatie waar je graag zou willen werken, welke studie je volgt, of je al diploma's hebt en in welk leerjaar je zit. Uiteraard zijn je persoonlijke gegevens (naam, telefoonnummer, woonplaats) ook erg handig voor ons om te weten. Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een appje via 06 15 28 73 70 (bellen mag ook).