Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Flexibel werken

Werken bij Zonnehuis Flex als Verzorgende-IG

Heb je als Verzorgende-IG een aantal jaren werkervaring opgedaan en wil je wel eens iets anders? Dan is werken bij Zonnehuis Flex misschien iets voor jou. Via Zonnehuis Flex wordt je flexibel ingezet op onze locaties in de provincie Groningen.

Zonnehuis Flex helpt locaties in de provincie Groningen met het oplossen van roosterverstoringen. Soms valt een collega uit een zorgteam tijdelijk uit door ziekte of zwangerschap, dan neem jij als flex-collega de taken over, zodat cliënten steeds kunnen rekenen op hun vertrouwde zorg. Jij ontzorgt hiermee het team en maakt de dag van cliënten de moeite waard, dat is waarvoor jij het doet!

Voor jou een mooie manier om brede ervaring op te doen en je kennis te delen met collega’s op verschillende locaties. Doordat je in uiteenlopende situatie terecht komt, ontdek je waar jouw talenten liggen. Geen werkdag is voor jou hetzelfde, dit houdt je scherp en het werk uitdagend!

Heb je al een vaste baan en wil je graag een paar uren extra werken? Heb je de zorg voor je gezin, maar kriebelt het om toch een paar uur per week aan de slag te gaan? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Direct aan de slag

Je kunt per direct aan de slag voor onze locaties in de regio Noordoost-Groningen. Solliciteer meteen op een vacature! 


Contact of meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met Chantal Postma, Consulent Flexbureau, via telefoonnummer 06 15 28 73 70. Zij bespreekt graag de mogelijkheden met jou.Downloads


  • Geen