Flexibel werken

Werken bij Zonnehuis Flex als Verzorgende IG

Heb je als Verzorgende IG een aantal jaren werkervaring opgedaan en wil je wel eens iets anders? Dan is werken bij Zonnehuis Flex misschien iets voor jou. Via Zonnehuis Flex word je flexibel ingezet bij een aantal van onze Zonnehuizen in de provincie Groningen.

Zonnehuis Flex helpt onze Zonnehuizen met het oplossen van roosterverstoringen. Soms valt een collega uit een zorgteam tijdelijk uit door ziekte of zwangerschap, dan neem jij als flex-collega de taken over, zodat cliënten steeds kunnen rekenen op hun vertrouwde zorg. Jij ontzorgt hiermee het team en maakt de dag van cliënten de moeite waard, dat is waarvoor jij het doet!

Voor jou een mooie manier om brede ervaring op te doen en je kennis te delen met collega’s op verschillende locaties. Doordat je in uiteenlopende situatie terecht komt, ontdek je waar jouw talenten liggen. Geen werkdag is voor jou hetzelfde, dit houdt je scherp en het werk uitdagend!

Heb je al een vaste baan en wil je graag een paar uren extra werken? Heb je de zorg voor je gezin, maar kriebelt het om toch een paar uur per week aan de slag te gaan? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Direct aan de slag

Je kunt per direct aan de slag voor onze Zonnehuizen in de provincie Groningen. In overleg met jou bekijken we op welke locaties je ingezet wordt, we houden hierbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren. 

Contact of meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met onze Flexconsulent: Maaike Langereis, via telefoonnummer 06 - 23 32 83 74. Zij bespreekt graag de mogelijkheden met jou. Meteen solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl en we nemen contact met jou op!

 

 

Lees meer over werken bij Zonnehuisgroep Noord:

 

Verhalen van onze medewerkers