Werken en leren

Wil jij je verder ontwikkelen binnen je vakgebied?

Bij ons is dat mogelijk! Wij helpen je graag je ambities waar te maken. Als je bij ons komt werken, stimuleren wij het volgen van bij- en nascholingscursussen en opleidingen.

Er is veel mogelijk als je de kansen ziet en benut. Wij stimuleren medewerkers om zich doorlopend te ontwikkelen op alle fronten en bieden daarbij zoveel mogelijk ondersteuning en faciliteiten.
 

Je wordt niet ontwikkeld, je ontwikkelt jezelf


Digitale leeromgeving

De Zonnehuis E-cademy is een digitale leeromgeving voor alle medewerkers, waarin je actief je deskundigheid en persoonlijkheid kunt ontwikkelen. Op je eigen portfoliopagina zie je jouw behaalde competenties en certificaten.

Je kunt met E-cademy altijd en overal leren, zowel op de computer als op een tablet. Er is een uitgebreid aanbod van –geaccrediteerde- zorggerelateerde cursussen. Daarnaast zijn er trainingen die je helpen om het beste uit je zelf te halen. Van mindfulness tot teamwork, van werkplezier tot gesprekstechnieken. Er zit vast wat passends bij!  

Kwaliteitsregister V&V

Wij zijn aangesloten bij het collectief Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), om verzorgenden en verpleegkundigen te ondersteunen hun beroep nóg beter uit te oefenen. Ook ben je dan tevens lid van de beroepsvereniging V&VN. Wij vergoeden de kosten van je inschrijving (volledig), als je bij ons in vaste dienst bent.

De (her)inschrijving kun je zelf online regelen. Je kunt je, zonder extra kosten, inschrijven in één of meerdere deskundigheidsgebieden. Meer over het Kwaliteitsregister V&V en het lidmaatschap van V&VN kun je vinden op de website van V&VN.

Werken en leren

Bij ons kun je werken en leren combineren in o.a. een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Dan ben je voor bijvoorbeeld 20 uur per week aan het werk en ga je 1 dag per week naar school. Op dit moment bieden we de BBL alleen intern aan. Als er voor externen de mogelijkheid is om een BBL bij ons te volgen, dan plaatsen we daarvoor een vacature in het vacature overzicht.

 

 

Links