Stage en afstuderen

Wij zijn een erkend leer- en stagebedrijf en werken samen met diverse opleidingen, op mbo, hbo en wo-niveau. Bij ons breng je in de praktijk wat je tijdens je opleiding hebt geleerd. Tijdens een stage krijg je, naast een uitdagende leeromgeving, deskundige begeleiding en duidelijkheid over je taak of opdracht. Je krijgt bij je zorgstage zorgvuldige ondersteuning van onze werkbegeleiders. De hoogte van je vergoeding is conform de CAO VVT en afhankelijk van de duur van de stage.

Stagematching

Wij werken samen met het Stagebureau van Netwerk ZON voor de zorgstages van leerlingen van diverse ROC’s en de Hanzehogeschool. Elk jaar geven wij aan Netwerk Zon door welke stageplaatsen wij beschikbaar hebben. Het Stagebureau van Netwerk Zon verdeelt de stageplaatsen van diverse organisaties dan over de scholen. De meeste van onze stageplekken voor de beroepsopleidende leerweg (BOL) worden op deze manier ingevuld.

Werkt je school niet samen met het Stagebureau en ben je geïnteresseerd in een BOL-stageplek bij ons? Informeer dan naar de mogelijkheden via opleidingen@zonnehuisgroepnoord.nl.

Pepijn; van stage naar droombaan

Pepijn (25) liep bij Zonnehuis Thuis stage vanuit zijn HBO-V opleiding. En hij werkt nog steeds bij ons. Door deze stage, kwam hij inraking met de thuiszorg. Een werkveld waar hij zelf niet direct aan gedacht zou hebben. Momenteel ziet hij het als zijn droombaan. Ontdek hier hoe!

 

Incidentele stage- en afstudeerplaatsen

Incidenteel zijn er ook stage- en afstudeerplaatsen voor studenten van andere studierichtingen, bijvoorbeeld facilitaire dienstverlening, maatschappelijk werk, personeel & arbeid, ergotherapie of communicatie & marketing.

Heb je interesse in een stage of afstudeerplek bij Zonnehuisgroep Noord? Neem dan contact op via opleidingen@zonnehuisgroepnoord.nl. Je hoort zo snel mogelijk wat we voor je kunnen doen.

 

 

Lees meer over